Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ryan adams Songtekst: kim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ryan adams - kim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kim .

Origineel

I can't sleep, can't go home Underneath the branches of a sycamore tree On a darkened road With this key, scratched into the wall I spell out your name, it's fucking with my head Fucking with my heart As the autumn leaves begin to fall Walking down the street where you and I would walk I see him Kim, Kim, Kim I can't sleep, can't let go Underneath my feet it's miles Nothing, there's nowhere to go With this key, scratched into my arm I spell out your name, it's ringing in my head Like a false alarm As the leaves begin to fall and grey Walking down the street I watched you walk away To be with him Kim, Kim, Kim Oh Kim! Like a crater, like I've never seen Walking down the streets we'll never walk again Kim, Kim, Kim, Kim Oh Kim!

 

Vertaling

Ik kan niet slapen, kan niet naar huis Onder de takken van een esdoorn boom Op een verduisterde weg Met deze sleutel, gekrast in de muur Ik spel je naam, het knoeit met mijn hoofd Neukt met mijn hart Als de herfstbladeren beginnen te vallen Wandelend door de straat waar jij en ik zouden lopen zie ik hem Kim, Kim, Kim Ik kan niet slapen, kan niet loslaten Onder mijn voeten is het mijlenver Nothing, there's nowhere to go Met deze sleutel, gekrast in mijn arm Ik spel je naam, het rinkelt in mijn hoofd Als een vals alarm Als de bladeren beginnen te vallen en grijs worden Wandelend door de straat zag ik je weglopen Om bij hem te zijn Kim, Kim, Kim Oh Kim! Als een krater, zoals ik nog nooit heb gezien Walking down the streets we'll never walk again Kim, Kim, Kim, Kim Oh Kim!