Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ryan cabrera Songtekst: hit me with your light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ryan cabrera - hit me with your light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hit me with your light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ryan cabrera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ryan cabrera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hit me with your light .

Origineel

Hit me with your light I'm lost without your help Me find the right way out I miss the way it was Can anybody hear me Crying out for love Me like a newborn baby I can only dream Hit me with your light Will you catch me if I fall I would give my life If it meant anything at all Lord help me carry on Will you be there when I'm gone So come escape the night I'm stuck inside this moment It's all that keeps me goin' Callin' out for truth I battle with the times we fight to find each other Afraid we might discover who we really are Hit me with your light Will you catch me if I fall I would give my life If it meant anything at all Lord help me carry on Will you be there when I'm gone I'm gone Hit me with your light Will you catch me if I fall I would give my life, yea If it meant anything at all Lord help me carry on Will you be there when I'm gone

 

Vertaling

Raak me met je licht Ik ben verdwaald zonder jouw hulp Ik vind de juiste weg naar buiten Ik mis hoe het was Kan iemand me horen Schreeuwend om liefde Ik als een pasgeboren baby Ik kan alleen maar dromen Raak me met je licht Wil je me opvangen als ik val Ik zou mijn leven geven Als het ook maar iets betekende Heer help me verder te gaan Zult U er zijn als ik er niet meer ben Dus kom ontsnappen aan de nacht Ik zit vast in dit moment Het is alles wat me gaande houdt Callin' out for truth Ik vecht met de tijd dat we vechten om elkaar te vinden Bang dat we ontdekken wie we echt zijn Raak me met je licht Wil je me opvangen als ik val Ik zou mijn leven geven Als het ook maar iets betekende Heer help me verder te gaan Zult U er zijn als ik er niet meer ben ben ik weg Raak me met uw licht Zult U mij opvangen als ik val Ik zou mijn leven geven, ja Als het ook maar iets betekende Heer help me verder te gaan Zult U er zijn als ik er niet meer ben