Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ryan leslie Songtekst: how it was supposed to be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ryan leslie - how it was supposed to be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how it was supposed to be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ryan leslie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ryan leslie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how it was supposed to be .

Origineel

Fresh like the kiss of morning dew That's how it felt that day we met And I first laid eyes on you (yeah) It's like you walked right about my fantasy And then you left that day Girl why did you abandon me Baby you'll see when you And I wonder if you'll ever find out how it was supposed to be, baby Said I wonder if you'll ever find out how it was supposed to be, baby Now when I thnk back the days you were mine Oh how I wish I can flip a switch to turn back the hands of time (oh baby) You were the one that made me real Now that you're gone tell me what in the world am I suppose to feel. Without you here with me And I wonder if you'll ever find out how it was supposed to be baby Said I wonder if you'll ever find out how it was supposed to be baby Listen Something tells me I've been wrong Of the love I felt that you should have given Never thought you would leave me on my own But I see that it's over And I hope one day you're mine And I wonder if you'll ever find out how it was supposed to be baby Said I wonder if you'll ever find out how it was supposed to be baby And I wonder if you'll ever find out how it was supposed to be baby Said I wonder if you'll ever find out how it was supposed to be baby (yeah)

 

Vertaling

Vers als de kus van de ochtenddauw Dat is hoe het voelde die dag dat we elkaar ontmoetten And I first laid eyes on you (yeah) It's like you walked right about my fantasy And then you left that day Meisje waarom heb je me verlaten Baby you'll see when you En ik vraag me af of je er ooit achter zult komen hoe het had moeten zijn, baby Ik vraag me af of je er ooit achter komt hoe het had moeten zijn, schat Als ik terugdenk aan de dagen dat je van mij was Oh hoe ik wens dat ik een schakelaar kan omzetten om de handen van de tijd terug te draaien (oh baby) You were the one that made me real Nu dat je weg bent vertel me wat ik in de wereld moet voelen. Zonder jou hier bij mij En ik vraag me af of je er ooit achter zult komen hoe het had moeten zijn baby Ik vraag me af of je er ooit achter zult komen hoe het had moeten zijn, schatje Luister Iets zegt me dat ik verkeerd ben geweest Van de liefde die ik voelde die jij had moeten geven Nooit gedacht dat je me alleen zou laten Maar ik zie dat het voorbij is En ik hoop dat je op een dag van mij bent En ik vraag me af of je er ooit achter zult komen hoe het had moeten zijn, baby Ik vraag me af of je er ooit achter zult komen hoe het had moeten zijn, schat En ik vraag me af of je er ooit achter zult komen hoe het had moeten zijn, baby Ik vraag me af of je er ooit achter zult komen hoe het bedoeld was baby te zijn (yeah)