Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ryan malcolm Songtekst: you made this fool become a man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ryan malcolm - you made this fool become a man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you made this fool become a man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ryan malcolm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ryan malcolm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you made this fool become a man .

Origineel

Traveling on the road to nowhere, and I was driving much to fast Trying to be ahead of things, but I always ended last I'm a big city kid, with a big city life, that's all I know I'm aiming for the sky, but I'm always hittin' low You came in and held me out, just like a miracle You gave me strength to realize [Chorus] When I had nowhere else to turn, You taught me lessons to be learned You made this fool become a man When I was down, when I was out, When I just couldn't understand, You made this fool become a man Love's the only reason, that could change a guy like me She makes me see the small things that I didn't get to see, before You came in and held me out just like a miracle, You gave me strength to realize [Chorus] She's been movin' through me Now I'm never lonely, Time, is mine, forever [Chorus: x 2]

 

Vertaling

Reizend op de weg naar nergens, en ik reed veel te snel Ik probeerde de dingen voor te zijn, maar ik eindigde altijd als laatste Ik ben een grote stadsjongen, met een groot stadsleven, dat is alles wat ik weet Ik mik naar de hemel, maar ik raak altijd laag Jij kwam binnen en hield me eruit, net als een wonder You gave me strength to realize [refrein] When I had nowhere else to turn, You taught me lessons to be learned Jij maakte van deze dwaas een man When I was down, when I was out, Toen ik het gewoon niet kon begrijpen, Jij maakte van deze dwaas een man Liefde is de enige reden, die een man als ik kan veranderen Ze laat me de kleine dingen zien die ik niet eerder zag Jij kwam binnen en hield me vast net als een wonder, You gave me strength to realize [Chorus] She's movin' through me Now I'm never lonely, Time, is mine, forever [Refrein: x 2]