Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sebastián Yatra Songtekst: Devuélveme el corazón

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: S ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Devuélveme el corazón? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sebastián Yatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sebastián Yatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Devuélveme el corazón .

Origineel

Es triste ver la noche si no estás No puedo más No quiero más Te fuiste antes de tiempo sin hablar Sin explicar Y ya no estás Yo no se si fue cobardía La culpa fue mia No quise entender  Tu eras el amor de mi vida Mi causa perdida No quiero entender  Devuélveme el corazón No quiero vivir así Devuélveme las promesas y la vida que perdí Devuélveme esa canción La que con sueños escribí Y llévate los recuerdos que me duelen más que a ti Y aunque yo te ame sin razón Devuélveme el corazón  Contigo mi intención no fue ganar Mejor perder Que no intentar  Por ti costaba tanto no llorar Pero querer Fue perdonar  Yo no se si fue cobardía La culpa fue mia No quise entender  Tu eras el amor de mi vida Mi causa perdida No quiero entender  Devuélveme el corazón No quiero vivir así Devuélveme las promesas y la vida que perdí Devuélveme esa canción La que con sueños escribí Y llévate los recuerdos que me duelen más que a ti Y aunque yo te ame sin razón  Sé que tu mirada se fue Que ya no será como ayer Que te olvidarás de mi voz  Sé que nuestra luz se apagó Y aunque yo la quise encender No todo lo pudo el amor  Devuélveme el corazón No quiero vivir así Devuélveme las promesas y la vida que perdí Devuélveme esa canción La que con sueños escribí Y llévate los recuerdos que me duelen más que a ti Y aunque yo te ame sin razón Devuélveme el corazón? 

 

Vertaling

Het is triest om de nacht te zien als je dat niet bent ik kan niet meer ik wil niet meer Je bent voortijdig vertrokken zonder te praten Onverklaarbaar En je bent hier niet, ik weet niet of het lafheid was De fout was van mij Ik wilde niet begrijpen dat je de liefde van mijn leven was Mijn verloren zaak Ik wil het niet begrijpen. Geef me mijn hart terug Ik wil niet zo leven Geef me de beloften terug en het leven dat ik verloor Geef me dat liedje terug Degene met dromen die ik schreef En neem de herinneringen die me meer pijn deden dan jij En hoewel ik zonder reden van je hou Geef me mijn hart terug met jou, mijn bedoeling was niet om te winnen Beter om te verliezen Dat niet proberen Voor jou was het zo moeilijk om niet te huilen Maar wil Het was vergevingsgezind, ik weet niet of het lafheid was De fout was van mij Ik wilde niet begrijpen dat je de liefde van mijn leven was Mijn verloren zaak Ik wil het niet begrijpen. Geef me mijn hart terug Ik wil niet zo leven Geef me de beloften terug en het leven dat ik verloor Geef me dat liedje terug Degene met dromen die ik schreef En neem de herinneringen die me meer pijn deden dan jij En hoewel ik zonder reden van je hou, weet ik dat je blik weg is Dat het niet zoals gisteren zal zijn Dat je mijn stem zult vergeten, ik weet dat ons licht uitging En hoewel ik het wilde aansteken Liefde kon niet alles doen Geef me mijn hart terug Ik wil niet zo leven Geef me de beloften terug en het leven dat ik verloor Geef me dat liedje terug Degene met dromen die ik schreef En neem de herinneringen die me meer pijn deden dan jij En hoewel ik zonder reden van je hou Geef me mijn hart terug