Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: s club juniors Songtekst: puppy love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: s club juniors - puppy love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van puppy love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van s club juniors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van s club juniors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals puppy love .

Origineel

And they call it puppy love Oh I guess they'll never know How a young heart really feels And why I love her so And they called it puppy love Just because we're in our teens Tell them all please tell them it isn't fair To take away my only dream I cry each night My tears for you My tears are all in vain I hope and I pray that maybe one day You'll be back in my harms once again Someone tell me please Is the answer up above How can I tell them oh how can I tell them This is not a puppy love Someone tell me please Is the answer up above How can I tell them oh how can I tell them This is not a puppy love

 

Vertaling

En ze noemen het puppy liefde Oh ik denk dat ze nooit zullen weten Hoe een jong hart zich echt voelt En waarom ik zo van haar hou En ze noemen het puppy liefde Alleen omdat we in onze tienerjaren zijn Vertel ze allemaal alsjeblieft dat het niet eerlijk is Om mijn enige droom weg te nemen Ik huil elke nacht Mijn tranen voor jou Mijn tranen zijn allemaal tevergeefs Ik hoop en bid dat je misschien op een dag je weer in mijn armen zal zijn Kan iemand me alsjeblieft vertellen Is het antwoord daarboven Hoe kan ik ze vertellen oh hoe kan ik ze vertellen Dit is geen puppy liefde Laat iemand het me alsjeblieft vertellen Is het antwoord hierboven Hoe kan ik ze vertellen oh hoe kan ik ze vertellen Dit is geen puppy liefde