Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sade Songtekst: be that easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sade - be that easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be that easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be that easy .

Origineel

[Verse 1] You, baby, were like the sky You held me up to let me fly That's just like you to tell me I've nothing to fear [Chorus] But I am a broken house I'm holding on a broken bough Now it's easy for me to see [Verse 2] It couldn't be that easy It had to be much harder That's just like you to tell me I've nothing to fear [Chorus] But I could have been falling free Falling all these years Now it's easy for me to see [Bridge] Full of air Sun on my face, wind in my hair Falling down Flying as slow as I can I'm not trying to reach the land Just falling somewhere [Outro] It couldn't be that easy It had to be much harder Meanwhile, boy, I love you

 

Vertaling

[Verse 1] You, baby, were like the sky You held me up to let me fly Dat is net iets voor jou om me te vertellen dat ik niets te vrezen heb [refrein] But I am a broken house I'm holding on a broken bough Nu is het makkelijk voor mij om te zien [Verse 2] Zo makkelijk kon het niet zijn Het moest veel moeilijker zijn Dat is net iets voor jou om me te vertellen dat ik niets te vrezen heb [Chorus] But I could have been falling free Vallen al die jaren Now it's easy for me to see [Brug] Vol van lucht Zon op mijn gezicht, wind in mijn haar Vallend naar beneden Ik vlieg zo langzaam als ik kan Ik probeer het land niet te bereiken Ik val gewoon ergens heen [Outro] Zo makkelijk kan het niet zijn Het moest veel moeilijker zijn Ondertussen, jongen, hou ik van je