Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sade Songtekst: bring me home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sade - bring me home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bring me home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bring me home .

Origineel

[Verse 1] The ground is full of broken stones The last leaf has fallen I have nowhere to turn now Not east not west North or south And all that's ahead of me And everything I know I know nothing so So bring me home [Verse 2] Put me on a plate with petals and a fire And send me out to sea Turn my angry sword against my heart And let me free The dawn holds the heaviness of the night I've heard the restless sighs and lovers lies The brook, the beach and seen the devil's eyes So bring me home [Verse 3] I've cried for the lives I've lost Like a child in need of love I've been so close but far away from God My tears flow like a child's in need of love I've cried the tears So let the tide take me I won't fight I've cried the tears [Verse 4] The small step I need to take is a mountain Stretched out like a lazy dog Send me to slaughter Lay me on the railway line I'm far away from God My tears flow like a child's in need of love I've cried the tears So build the fire and light the flame Bring me home

 

Vertaling

[Vers 1] De grond ligt vol gebroken stenen Het laatste blad is gevallen Ik kan nu nergens heen Niet naar het oosten, niet naar het westen Noord of zuid En alles wat voor me ligt En alles wat ik weet Ik weet niets zo Dus breng me naar huis [Vers 2] Zet me op een plaat met bloemblaadjes en een vuur En stuur me de zee op Keer mijn boze zwaard tegen mijn hart En laat me vrij De dageraad houdt de zwaarte van de nacht vast Ik heb de rusteloze zuchten en liefdesleugens gehoord De beek, het strand en de ogen van de duivel gezien Dus breng me naar huis. [Vers 3] Ik heb gehuild om de levens die ik heb verloren Like a child in need of love Ik was zo dichtbij maar ver weg van God Mijn tranen vloeien als een kind dat liefde nodig heeft Ik heb de tranen gehuild Dus laat het getij me meenemen Ik zal niet vechten Ik heb de tranen gehuild [Vers 4] De kleine stap die ik moet nemen is een berg Uitgestrekt als een luie hond Stuur me naar de slachtbank Leg me op de spoorlijn Ik ben ver weg van God Mijn tranen vloeien als een kind dat liefde nodig heeft Ik heb de tranen gehuild Dus maak het vuur aan en steek het aan Breng me naar huis.