Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: saint etienne Songtekst: dive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: saint etienne - dive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van saint etienne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van saint etienne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dive .

Origineel

Fallen leaves and a golden glow Lifts my heart and before you know Act once We might escape Just to see your face Now I long so for your embrace Never mind, I left behind Something old, a story told A lie Wanna dive in the river Wanna swim in the water Hold my breath with the feeling Wanna swim in the water Throw a kiss, can't you see me? Call your name, don't you hear me? Summer sun lasts forever Only when we're together Dive Dive Dive I escape just to see your face Now I long so for your embrace Never mind, I left behind Something old, the story told A lie Wanna dive in the river Wanna swim in the water Wanna breathe with the feeling Wanna swim in the water Blow a kiss, can't you see me? Call your name, don't you hear me? Summer sun lasts forever Only when we're together Wanna dive in the river Wanna swim in the water Wanna breathe with the feeling Wanna swim in the water Blow a kiss, can't you see me? Call your name, don't you hear me? Summer sun lasts forever Only when we're together Wanna dive in the river Wanna swim in the water Wanna breathe with the feeling Wanna swim in the water Blow a kiss, can’t you see me Call your name, don’t you hear me Summer sun lasts forever Only when we're together

 

Vertaling

Gevallen bladeren en een gouden gloed verheft mijn hart en voor je het weet Eenmaal handelen We zouden kunnen ontsnappen Alleen om je gezicht te zien Nu verlang ik zo naar je omhelzing Never mind, I left behind Iets ouds, een verhaal verteld Een leugen. Ik wil in de rivier duiken Ik wil zwemmen in het water Mijn adem inhouden met het gevoel Ik wil zwemmen in het water Gooi een kus, zie je me niet? Roep je naam, hoor je me niet? De zomerzon duurt eeuwig Alleen als we samen zijn Duik Duik Duik Ik vlucht alleen om je gezicht te zien Nu verlang ik zo naar jouw omhelzing Never mind, I left behind Iets ouds, het verhaal verteld Een leugen. Ik wil in de rivier duiken Ik wil zwemmen in het water Ik wil ademen met het gevoel Ik wil zwemmen in het water Blaas een kus, zie je me niet? Roep je naam, hoor je me niet? De zomerzon duurt eeuwig Alleen als we samen zijn Wanna dive in the river Ik wil zwemmen in het water Ik wil ademen met het gevoel Ik wil zwemmen in het water Blaas een kus, kan je me niet zien? Roep je naam, hoor je me niet? De zomerzon duurt eeuwig Alleen als we samen zijn Wanna dive in the river Wanna swim in the water Ik wil ademen met het gevoel Wanna swim in the water Blaas een kus, kan je me niet zien Roep je naam, hoor je me niet De zomerzon duurt eeuwig Alleen als we samen zijn