Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: saint etienne Songtekst: poupee qui fait non

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: saint etienne - poupee qui fait non ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van poupee qui fait non? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van saint etienne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van saint etienne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals poupee qui fait non .

Origineel

I give her my love, / she says "no, no, no, / no," / And I give her my heart, / she says "no, no, no, / no, / 'cause your / only a friend to me, / More like a brother to me." / She's a pretty little girl / who says "no, no, no, / no," / Just a little girl, / and she knows I love her so, / If I / ask her to walk with me, / She shakes her head at me. / She's a pretty little doll / who says "no, no, no, / no," / All the night-time through, / she says "no, no, no, / no." / If I / ask her to walk with me, / I know she'll never say "oui." / ? ? ? She says / "you're only a friend to me, / Only a brother to me." / She's a pretty little girl / who says "no, no, no, / no," / Ooh, the night-time through, / she says "no, no, no, / no." / If I / ask her to walk with me, / Why won't she ever say "oui? " / No, no, no, / no. / No, no, no, / no. / No, no, no, / no. / No, no, no, / no. / No, no, no, / no. / No, no, no, / no

 

Vertaling

Ik geef haar mijn liefde, / zegt ze "nee, nee, nee, / nee," / And I give her my heart, / she says "no, no, no, / no, / "want je bent slechts een vriend voor me, / Meer als een broer voor mij." / Ze is een mooi klein meisje / die zegt "nee, nee, nee, nee," / Gewoon een klein meisje, / en ze weet dat ik van haar hou, / Als ik haar vraag om met me mee te lopen... / schudt ze haar hoofd naar me. / Ze is een mooi klein popje... die "nee, nee, nee, nee" zegt. De hele nacht door, zegt ze "nee, nee, nee, nee." / Als ik haar vraag om met me mee te lopen... weet ik dat ze nooit "oui" zal zeggen. / ? ? ? Ze zegt: Je bent slechts een vriend voor mij. alleen een broer voor mij. " / She's a pretty little girl / who says "no, no, no, / no," / Ze zegt: 'Nee, nee, nee, nee'. / Als ik haar vraag om met me mee te lopen... Waarom zegt ze dan nooit 'oui? " / Nee, nee, nee, nee. / Nee, nee, nee, nee. / Nee, nee, nee, / nee. / Nee, nee, nee, / nee. / Nee, nee, nee, / nee. / Nee, nee, nee, / nee