Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: saint etienne Songtekst: sushi rider

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: saint etienne - sushi rider ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sushi rider? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van saint etienne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van saint etienne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sushi rider .

Origineel

Ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh. /. . Just let me know / when you've found someone new. /. You give me the feeling, / you give me something / else to do, oh yeah.. . Ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh. /. . You never showed me / what you're dreaming of. /. Whenever you're with me, sugar, / I don't / want you to stop, oh no. /. . Ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh. /. . They're calling it New Wave, / but it's / just the same. /. They're calling it New Wave, / I said it's just the same, oh yeah. /. . Ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh....

 

Vertaling

Ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh. /. . Laat het me weten / wanneer je iemand nieuw gevonden hebt. /. Je geeft me het gevoel, / je geeft me iets / anders te doen, oh ja.. . Ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh. /. . Je hebt me nooit laten zien / waar je van droomt. /. Wanneer je bij me bent, liefje, / wil ik niet / dat je stopt, oh nee. /. . Ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh. /. . Ze noemen het New Wave, / maar het is / net hetzelfde. /. Ze noemen het New Wave, / Ik zei dat het gewoon hetzelfde is, oh ja. /. . Ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh, /. ooh-ooh-ooh / ooh....