Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: saint jhn Songtekst: cult4ever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: saint jhn - cult4ever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cult4ever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van saint jhn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van saint jhn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cult4ever .

Origineel

[Chorus] I could love you like forever You can be my nigga 'til the day we both die You keep me alive forever And I don't want nobody else, a nigga won't lie I could love you like forever You can be my nigga 'til the day we both die 'Cause you keep me alive forever And I can't tell a lie, so I won't lie [Verse 1] (Ooh) You don't gotta be the one that got away (Ooh) I be ridin' with the car don't got a brake (Ooh) Baby, you don't wanna see me goin' ape (Ooh) It's some things that you don't ever gotta say You can't fit those Louis trunks up in them Porsches Girl, I do not believe in divorce We ain't ridin' if the car don't got a horse Kill 'em now, baby, I don't got remorse [Bridge] You can love me, touch me Drug me, fuck me up Love me, numb me Hope we don't sober up, hey [Chorus] I could love you like forever You can be my nigga 'til the day we both die You keep me alive forever And I don't want nobody else, a nigga won't lie I could love you like forever You can be my nigga 'til the day we both die 'Cause you keep me alive forever And I can't tell a lie, so I won't lie [Verse 2] (Ooh) Ridin' shotty, girl, that's how I meditate (Ooh) I don't gotta keep the money in a safe (Ooh) Need it now, don't nobody wanna wait (Ooh) Had it boomin' and it's not the 808 You got me tryna give emotion a try I've never been like an emotional guy I'm busy now, I'm gettin' lost in the high And we both can deny, but we both can't deny it [Bridge] You can love me, touch me Drug me, fuck me up Love me, numb me Hope we don't sober up, hey [Chorus] I could love you like forever You can have me 'til the day we both die You keep me alive forever This is no lie, see, it ain't no lie I could love you like forever You can have me 'til the day we both die You keep me alive forever And you don't even know, but it's never no lie [Outro] And we don't even need nobody else And we don't even need nobody else I can have you like forever You can love me 'til the day we both die

 

Vertaling

[refrein] Ik zou voor altijd van je kunnen houden Je kan mijn nigga zijn tot de dag dat we beiden sterven Je houdt me voor altijd in leven En ik wil niemand anders, een nigga liegt niet Ik zou voor altijd van je kunnen houden Je kunt mijn nigga zijn tot de dag dat we allebei sterven 'Cause you keep me alive forever En ik kan geen leugen vertellen, dus ik zal niet liegen [Verse 1] Je hoeft niet degene te zijn die weg is Ik rij met de auto zonder rem Schatje, je wilt me niet als een aap zien gaan Sommige dingen moet je nooit zeggen Je kunt die Louis-koffers niet in die Porsches stoppen Meisje, ik geloof niet in scheiden We kunnen niet rijden als de auto geen paard heeft Kill 'em now, baby, I don't got remorse [Bridge] Je kunt van me houden, me aanraken Drug me, fuck me up Hou van me, verdoof me Hope we don't sober up, hey [Chorus] Ik zou voor altijd van je kunnen houden You can be my nigga 'till the day we both die Je houdt me voor altijd in leven And I don't want nobody else, a nigga won't lie I could love you like forever Je kunt mijn nigga zijn tot de dag dat we allebei sterven 'Cause you keep me alive forever En ik kan geen leugen vertellen, dus ik zal niet liegen [Verse 2] (Ooh) Ridin' shotty, girl, that's how I meditate Ik hoef het geld niet in een kluis te bewaren (Ooh) Need it now, don't nobody wanna wait Had it boomin' and it's not the 808 You got me tryna give emotion a try I've never been like an emotional guy I'm busy now, I'm gettin' lost in the high And we both can deny, but we both can't deny it [Bridge] You can love me, touch me Drug me, fuck me up Hou van me, verdoof me Hope we don't sober up, hey [Chorus] I could love you like forever You can have me 'till the day we both die Je houdt me voor altijd in leven Dit is geen leugen, zie je, het is geen leugen I could love you like forever Je kunt me hebben tot de dag dat we allebei sterven Je houdt me voor altijd in leven En je weet het niet eens, maar het is nooit een leugen [Outro] And we don't even need nobody else And we don't even need nobody else I can have you like forever You can love me 'till the day we both die