Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: saliva Songtekst: best of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: saliva - best of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van best of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van saliva! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van saliva en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals best of me .

Origineel

I am all alone 'Cause you cut me open And poured me out Live a lie all alone With your door wide open You throw me out And I bend Until I break And I bend Until I break (Out of the best of me) You took everything (Out of the best of me) You took everything from (Out of the best of me) You took everything from me (Out of the best of me) You took everything (Out of the best of me) You took everything from (Out of the best of me) You took everything from me And you threw it all away Sinned, a mistake I'm bruised and broken From your fall from grace I believe everything you say You gave me everything And then threw it away And I bend Until I break And I bend Until I break (Out of the best of me) You took everything (Out of the best of me) You took everything from (Out of the best of me) You took everything from me (Out of the best of me) You took everything (Out of the best of me) You took everything from (Out of the best of me) You took everything from me And you threw it all away (Out of the best of me) You took everything (Out of the best of me) You took everything from (Out of the best of me) You took everything from me (Out of the best of me) You took everything (Out of the best of me) You took everything from (Out of the best of me) You took everything from me And you threw it all away

 

Vertaling

Ik ben helemaal alleen 'Cause you cut me open And poured me out Leef een leugen helemaal alleen Met je deur wijd open Je gooit me eruit En ik buig Tot ik breek En ik buig Tot ik breek (Uit het beste van mij) Je nam alles (Uit het beste van mij) Je nam alles van (Uit het beste van mij) Je nam alles van me (Uit het beste van mij) Je nam alles (Uit het beste van mij) Je nam alles van (Uit het beste van mij) Je nam alles van me En je gooide het allemaal weg Zondigde, een fout Ik ben gekneusd en gebroken Van je val uit de gratie Ik geloof alles wat je zegt Je gaf me alles En gooide het toen weg En ik buig Tot ik breek En ik buig Tot ik breek (Uit het beste van mij) Je nam alles (Uit het beste van mij) Je nam alles van (Uit het beste van mij) Je nam alles van me (Uit het beste van mij) Je nam alles (Uit het beste van mij) Je nam alles van (Uit het beste van mij) Je nam alles van me En je gooide het allemaal weg (Uit het beste van mij) You took everything (Uit het beste van mij) You took everything from (Uit het beste van mij) Je nam alles van me (Uit het beste van mij) You took everything (Uit het beste van mij) You took everything from (Uit het beste van mij) Je nam alles van me En je gooide het allemaal weg