Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: salt Songtekst: get back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: salt - get back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van salt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van salt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get back .

Origineel

I'm spinning out. I can't control my car It doesn't matter, If you think you might be, you are. I misplace it. I don't know where it's at. And I could find it but I'd never get it back. Don't get it back [Repeat x2] The more you want it, The less you're gonna get back. I'm running out, I don't know when to stop. I thought I'd wait until I saw the penny drop. It started raining, Pennies falling in my lap. And I could spend it But I'd never get it back. Don't get it back. [Repeat x2] The more you want it The less you're gonna get back. Don't get it back. [Repeat x2] The more you want it The less you're gonna get back. [Repeat x3] I'm spinning out. I can't control my car

 

Vertaling

Ik draai door. Ik heb mijn auto niet onder controle. Het maakt niet uit, als je denkt dat je het zou kunnen zijn, ben je het. Ik misplaats het. Ik weet niet waar het is. En ik zou het kunnen vinden maar ik zou het nooit terug krijgen. Krijg het niet terug [Herhaal x2] Hoe meer je het wilt, hoe minder je terug krijgt. Ik raak het kwijt, Ik weet niet wanneer ik moet stoppen. Ik dacht dat ik zou wachten tot Ik het kwartje zag vallen. Het begon te regenen, De centen vielen in mijn schoot. En ik kon het uitgeven Maar ik zou het nooit terug krijgen. Krijg het niet terug. [Herhaal x2] Hoe meer je het wilt Hoe minder je terug krijgt. Krijg het niet terug. [Herhaal x2] Hoe meer je het wilt Hoe minder je terug krijgt. [Herhaal x3] Ik ben aan het tollen. Ik kan mijn auto niet controleren