Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: saluki Songtekst: blood homies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: saluki - blood homies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blood homies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van saluki! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van saluki en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blood homies .

Origineel

[Verse] Where do i start Moody tired and fucked Recently trying to stop Grab my beer Never see a tear On this face Embrace with those who i love Cause i’m gonna be out for a long time Cold winter that’s my winners delight Long nights Still not ready to fight Despite i run circles with the skulls My mind muffles, it’s dull Drugs help me to lull Fell in love with alcohol Stay off alone I’m a young fool and i love it I feel like devil is chasing me Haunting me fronting me Beating me leaving me With nothing to believe in Till i’m bleeding Watch me Sippin on some white wine Then i rewind You ok with the music? well thats fine Blind dog barks in the dark Your hair swing with the tact Light up my weed in the bed Kiss you on the cheek Drunk dad makes me sad But no bad vibes with that chic From my feet to the top From the belly to the cord Feel like it’s mine and no one else’s No seatbelts driving reckless from my feet to the top From the belly to the cord Feel like it’s mine and no one else’s No seatbelts driving reckless [Bridge] My hell is gorgeous since i built it for me All the demons are my plugs, we’re blood homies To be honest i do like this accommodation Just like Chamcha on a demonic vacation No names no novels no role models I’m in paris and suppose it’s the last dance So baby i don’t wanna loose my last chance I just wanna have some rest before i go [Hook] x2 From my feet to the top From the belly to the cord Feel like it’s mine and no one else’s No seatbelts driving reckless

 

Vertaling

[Verse] Where do I start Moody tired and fucked Onlangs geprobeerd te stoppen Grijp mijn bier Nooit een traan zien Op dit gezicht Omhelzen met degenen die ik liefheb Want ik zal een lange tijd weg zijn Cold winter that's my winners delight Lange nachten Nog steeds niet klaar om te vechten Ondanks dat ik rondjes ren met de schedels Mijn geest dempt, het is saai Drugs helpen me te sussen Verliefd geworden op alcohol Blijf alleen weg Ik ben een jonge dwaas en ik hou ervan Ik voel me alsof de duivel me achtervolgt Me achtervolgt, me fronst Me slaat en me achterlaat Met niets om in te geloven Tot ik bloed Kijk naar me. nippend aan wat witte wijn Dan spoel ik terug. Vind je de muziek goed? Nou, dat is prima. Een blinde hond blaft in het donker. Je haar swingt met de tact. Light up my weed in the bed Kus je op de wang. Dronken vader maakt me verdrietig Maar geen slechte vibes met die chique Van mijn voeten tot de top Van de buik tot de navelstreng Het voelt alsof het van mij is en van niemand anders Geen veiligheidsgordels, roekeloos rijden van mijn voeten naar de top From the belly to the cord Het voelt alsof het van mij is en van niemand anders Geen veiligheidsgordels die roekeloos rijden [Bridge] Mijn hel is prachtig sinds ik het voor mezelf heb gebouwd Alle demonen zijn mijn plugs, we zijn bloed homies Om eerlijk te zijn hou ik wel van deze accommodatie Net als Chamcha op een demonische vakantie Geen namen, geen romans, geen rolmodellen. Ik ben in Parijs en veronderstel dat het de laatste dans is Dus baby ik wil mijn laatste kans niet verliezen Ik wil gewoon wat rusten voordat ik ga. [Hook] x2 From my feet to the top From the belly to the cord Feel like it's mine and no one else's No seatbelts driving reckless