Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sam cooke Songtekst: a change is gonna come

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sam cooke - a change is gonna come ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a change is gonna come? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sam cooke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sam cooke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a change is gonna come .

Origineel

I was born by the river in a little tent Oh and just like the river I've been running ev'r since It's been a long time, a long time coming But I know a change gonna come, oh yes it will It's been too hard living, but I'm afraid to die 'Cause I don't know what's up there, beyond the sky It's been a long, a long time coming But I know a change gonna come, oh yes it will I go to the movie and I go downtown Somebody keep tellin' me don't hang around It's been a long, a long time coming But I know a change gonna come, oh yes it will Then I go to my brother And I say brother help me please But he winds up knockin' me Back down on my knees, oh There have been times that I thought I couldn't last for long But now I think I'm able to carry on It's been a long, a long time coming But I know a change is gonna come, oh yes it will

 

Vertaling

Ik ben geboren bij de rivier in een kleine tent Oh en net als de rivier ben ik sindsdien blijven stromen Het is al een lange tijd, een lange tijd komen Maar ik weet dat er verandering komt, oh ja dat zal het Het is te moeilijk geweest om te leven, maar ik ben bang om te sterven Want ik weet niet wat er daarboven is, achter de hemel Het heeft lang, lang geduurd Maar ik weet dat er een verandering zal komen, oh ja, dat zal het Ik ga naar de film en ik ga naar de stad Iemand blijft me zeggen dat ik niet moet rondhangen Het heeft lang geduurd. Maar ik weet dat er verandering komt, oh ja, dat zal het Dan ga ik naar mijn broer En ik zeg broer help me alsjeblieft But he winds up knockin' me Terug op mijn knieën, oh Er zijn tijden geweest dat ik dacht dat ik het niet lang meer kon volhouden Maar nu denk ik dat ik in staat ben om door te gaan It's been a long, a long time coming Maar ik weet dat er een verandering gaat komen, oh ja dat zal het