Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sam Cooke Songtekst: Bring It Home To Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Sam Cooke - Bring It Home To Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bring It Home To Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sam Cooke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sam Cooke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bring It Home To Me .

Origineel

Songteksten If you ever change your mind About leaving, leaving me behind Oh, oh, bring it to me Bring your sweet loving Bring it on home to me Yeah (yeah), yeah (yeah), yeah (yeah) I know I laughed when you left But now I know I only hurt myself Oh, oh, bring it to me Bring your sweet loving Bring it on home to me Yeah (yeah), yeah (yeah), yeah (yeah) I'll give you jewelry and money too That ain't all, that ain't all I'll do for you Oh, if bring it to me Bring your sweet loving Bring it on home to me Yeah (yeah), yeah (yeah), yeah (yeah) You know I'll always be your slave 'Till I'm buried, buried in my grave Oh, honey bring it to me Bring your sweet loving Bring it on home to me Yeah (yeah), yeah (yeah), yeah (yeah) One more thing I tried to treat you right But you stayed out, stayed out at night But I forgive you, bring it to me Bring your sweet loving Bring it on home to me Yeah (yeah), yeah (yeah), yeah (yeah) Yeah (yeah), yeah (yeah) Yeah (yeah), yeah (yeah) Yeah (yeah), yeah (yeah)

 

Vertaling

Songteksten Als je ooit van gedachten verandert Over weggaan, mij achterlaten Oh, oh, breng het naar mij Breng je lieve liefde mee Breng het naar huis Ja (ja), ja (ja), ja (ja) Ik weet dat ik lachte toen je wegging Maar nu weet ik dat ik mezelf alleen maar pijn heb gedaan Oh, oh, breng het naar mij Breng je lieve liefde mee Breng het naar huis Ja (ja), ja (ja), ja (ja) Ik zal je ook sieraden en geld geven Dat is niet alles, dat is niet alles wat ik voor je zal doen Oh, als je het naar mij toe brengt Breng je lieve liefde mee Breng het naar huis Ja (ja), ja (ja), ja (ja) Je weet dat ik altijd je slaaf zal zijn 'Tot ik begraven ben, begraven in mijn graf Oh, schat, breng het naar mij Breng je lieve liefde mee Breng het naar huis Ja (ja), ja (ja), ja (ja) Nog een ding Ik heb geprobeerd je goed te behandelen Maar je bleef buiten, bleef 's nachts buiten Maar ik vergeef je, breng het naar mij Breng je lieve liefde mee Breng het naar huis Ja (ja), ja (ja), ja (ja) Ja ja ja ja) Ja ja ja ja) Ja ja ja ja)