Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sam cooke Songtekst: forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sam cooke - forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sam cooke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sam cooke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forever .

Origineel

If I could see your tender smile And hold you close just a little while I'd want this love to last forever And if one day your trembling hands Will touch my lips, I'll understand And want this love to last forever Why, why, why won't you tell me Tell me the way you feel Why, why, why Why won't you hold me And tell me that this love is real If I look in your eyes and see That you shared a tear for me I'd want this love to last forever But then, maybe I'll get tired of trying To make you love me too And then you'll want this love to last forever Why, why, why won't you tell me Tell me the way you feel Why, why, why Why won't you hold me And tell me that this love is real If I look in your eyes and see That you shared a tear for me I'd want this love to last forever But then, maybe I'll get tired of trying To make you love me too And then you'll want this love to last forever

 

Vertaling

Als ik je tedere glimlach kon zien En je een tijdje dicht tegen me aan kon houden Ik zou willen dat deze liefde eeuwig duurt En als op een dag je trillende handen mijn lippen zullen aanraken, zal ik het begrijpen En wil ik dat deze liefde eeuwig duurt Waarom, waarom, waarom vertel je het me niet Vertel me hoe je je voelt Waarom, waarom, waarom Waarom hou je me niet vast En zeg me dat deze liefde echt is Als ik in je ogen kijk en zie Dat je een traan voor me deelde Ik zou willen dat deze liefde eeuwig duurt Maar dan, misschien word ik moe van het proberen om jou ook van mij te laten houden En dan wil je dat deze liefde eeuwig duurt Waarom, waarom, waarom vertel je het me niet Vertel me hoe je je voelt Waarom, waarom, waarom Waarom hou je me niet vast En zeg me dat deze liefde echt is Als ik in je ogen kijk en zie Dat je een traan voor me deelde Ik zou willen dat deze liefde eeuwig duurt Maar dan, misschien word ik moe van het proberen om jou ook van mij te laten houden En dan wil je dat deze liefde eeuwig duurt