Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sam cooke Songtekst: he’ll make a way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sam cooke - he’ll make a way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he’ll make a way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sam cooke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sam cooke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he’ll make a way .

Origineel

I know the Lord will make a way for me I know that my lord will from trouble, someday set me free That's why I'll never will give up the fight But I'll trust in Him to do whatever is right For the Lord He told me He would always make a way Make a way, He'll make a way For I am trusting in Your word Make a way I pray For I need you everyday In my weakness make me strong Lord I never will go wrong Lord, if you leave me I'll be home Someday, the Lord will make a way, I know You will Whenever I'm in trouble, for I'm still trusting in your word Make a way I need you everyday In my weakness you me so strong Lord I never will go wrong Lord, if you leave me I'll be home Someday, the Lord will make a way, I know you will He'll make a way for me

 

Vertaling

Ik weet dat de Heer een weg voor me zal maken Ik weet dat mijn Heer me op een dag uit de problemen zal bevrijden. Dat is waarom ik nooit de strijd zal opgeven Maar ik zal op Hem vertrouwen om te doen wat juist is Voor de Heer Hij zei me dat Hij altijd een weg zou maken Maak een weg, Hij zal een weg maken Want ik vertrouw op Uw woord Maak een weg bid ik Want ik heb U elke dag nodig In mijn zwakheid maak me sterk Heer ik zal nooit in de fout gaan Heer, als U me verlaat zal ik thuis zijn Op een dag, zal de Heer een weg maken, ik weet dat U dat zult doen Als ik in moeilijkheden ben, want ik vertrouw nog steeds op Uw woord Maak een weg. Ik heb U elke dag nodig In mijn zwakheid bent U zo sterk Heer ik zal nooit fout gaan Heer, als u me verlaat ben ik thuis Op een dag, zal de Heer een weg maken, ik weet dat je dat zal doen Hij zal een weg voor me maken