Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sam cooke Songtekst: (somebody) ease my troublin' mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sam cooke - (somebody) ease my troublin' mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (somebody) ease my troublin' mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sam cooke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sam cooke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (somebody) ease my troublin' mind .

Origineel

I wish somebody would come and ease my troublin' mind I wish somebody would come and ease my troublin' mind, oh, yes, I do Why won't somebody come and ease my troublin' mind? I sure wish somebody would come and ease my troublin' mind I wish my baby would come and tell me everything's alright I sure wish my baby would come and tell me everything is still alright Oh, yes, I do They tell me when you tell somebody your troubles Trouble fly away from you I'm looking looking looking for somebody I can tell my troubles to Why won't somebody come and ease my troublin' mind? I sure wish somebody would come and ease my troublin' mind Oh, yeah

 

Vertaling

Ik wou dat iemand me kon komen verlichten Ik wou dat iemand me kon geruststellen, oh, ja, dat wil ik Waarom komt er niet iemand om mijn zorgen te verlichten? Ik wou dat iemand kwam om mijn zorgen te verlichten Ik wou dat mijn baby kwam en me vertelde dat alles in orde is Ik wou dat mijn baby kwam en me vertelde dat alles nog goed is Oh, ja, dat wil ik Ze zeggen dat als je iemand je problemen vertelt Vliegen de problemen van je weg Ik ben op zoek, op zoek, op zoek naar iemand aan wie ik mijn problemen kan vertellen Waarom komt er niet iemand mijn zorgen verlichten? Ik wou dat er iemand kwam om mijn zorgen te verlichten Oh, yeah