Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sam hunt Songtekst: this land is your land

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sam hunt - this land is your land ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this land is your land? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sam hunt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sam hunt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this land is your land .

Origineel

[Chorus] This land is your land This land is my land From California to the New York island From the Redwood Forest to the Gulf Straight waters This land was made for you and me [Verse] As I was walking that river north highway I saw above me that endless skyway I saw below me that golden valley This land was made for you and me I've roamed and rambled I've followed my footsteps To the sparkling sands of her diamond deserts And all around me a voice was sounding "This land was made for you and me" [Chorus] This land is your land This land is my land From California to the New York island From the Redwood Forest to the Gulf Straight waters This land was made for you and me This land was made for you and me

 

Vertaling

[Chorus] Dit land is jouw land Dit land is mijn land Van Californië tot het eiland New York Van het Redwood woud tot de rechte wateren van de Golf Dit land is gemaakt voor jou en mij [Vers] Toen ik over de snelweg liep Zag ik boven me die eindeloze hemelweg Ik zag onder mij die gouden vallei Dit land is gemaakt voor jou en mij Ik heb gezworven en gezworven Ik heb mijn voetstappen gevolgd naar het glinsterende zand van haar diamanten woestijnen En overal om me heen klonk een stem "Dit land is gemaakt voor jou en mij" [Chorus] Dit land is jouw land Dit land is mijn land Van Californië tot het eiland New York Van het Redwood woud tot de rechte wateren van de Golf Dit land is gemaakt voor jou en mij Dit land is gemaakt voor jou en mij