Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sam phillips Songtekst: love changes everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sam phillips - love changes everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love changes everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sam phillips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sam phillips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love changes everything .

Origineel

We can't fix what's broken so let's leave it here and walk on I'll be right behind you Love changes everything I'm not sorry we loved, but I hope I didn't keep you too long We're not experts We are believers, ministers of silence Let no man pull us under doubt I'll always open my hands to you I'll be right behind you

 

Vertaling

We kunnen niet repareren wat kapot is, dus laten we het hier en lopen verder. Ik zal vlak achter je zijn Liefde verandert alles Ik heb geen spijt van onze liefde, maar ik hoop dat ik je niet te lang heb vastgehouden We zijn geen experts Wij zijn gelovigen, dienaren van de stilte Laat niemand ons aan het twijfelen brengen Ik zal altijd mijn handen voor je openen Ik zal vlak achter je staan