Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sam smith Songtekst: baby, you make me crazy (friction remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sam smith - baby, you make me crazy (friction remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby, you make me crazy (friction remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sam smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sam smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby, you make me crazy (friction remix) .

Origineel

[Verse 1] You say that you’re leavin', but I don’t think I can let go When you put the phone down, I began to cry What are you to do, when the person that you love just says no? Boy, get yourself together, move on with your life [Pre-Chorus] So I’m gonna play my favourite rhythm Got to get you out my system I would do anything to keep you off my mind I’m gonna have to call my sisters Be around the ones who listen Anything to drown you out tonight [Chorus] Baby, you make me crazy Why’d you have to fill my heart with sorrow? Save me, make it all hazy So I don’t think about you ‘til tomorrow [Verse 2] It wasn’t enough, but you could’ve had the guts to face me It would have meant so much, if you’d looked me in the eye Why do I always fall for the ones who have no courage? I must see some kind of beauty in their lies [Pre-Chorus] So I’m gonna play my favourite rhythm Got to get you out my system I would do anything to keep you off my mind I’m gonna have to call my sisters Be around the ones who listen Anything to drown you out tonight Tomorrow Mmmm Mmmm, no, no, no, no [Chorus] Baby, you make me crazy Why’d you have to fill my heart with sorrow? Save me, make it all hazy So I don’t think about you ‘til tomorrow

 

Vertaling

[Verse 1] You say that you're leavin', but I don't think I can let go Toen je de telefoon neerlegde, begon ik te huilen Wat moet je doen, als de persoon waar je van houdt nee zegt? Boy, get yourself together, move on with your life [Pre-Chorus] So I'm gonna play my favourite rhythm Got to get you out my system Ik zou alles doen om je uit mijn gedachten te houden I'm gonna have to call my sisters Be around the ones who listen Alles om je vanavond te overstemmen [Chorus] Schatje, je maakt me gek Why'd you have to fill my heart with sorrow? Red me, maak het allemaal wazig Zodat ik niet aan je denk tot morgen [Verse 2] Het was niet genoeg, maar je had het lef kunnen hebben om me onder ogen te komen Het zou zoveel betekend hebben, als je me in de ogen had gekeken Waarom val ik altijd voor degenen die geen moed hebben? Ik moet een soort van schoonheid zien in hun leugens [Pre-Chorus] So I'm gonna play my favourite rhythm Got to get you out my system Ik zou alles doen om je uit mijn gedachten te houden I'm gonna have to call my sisters Be around the ones who listen Alles om je vanavond te overstemmen Morgen Mmmm Mmmm, nee, nee, nee, nee [Chorus] Schatje, je maakt me gek Why'd you have to fill my heart with sorrow? Red me, maak het allemaal wazig Zodat ik niet aan je denk tot morgen