Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sam smith Songtekst: lay me down single version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sam smith - lay me down single version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay me down single version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sam smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sam smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay me down single version .

Origineel

Yes I do, I believe That one day I will be, where I was Right there, right next to you And it's hard, the days just seem so dark The moon, the stars, are nothing without you Your touch, your skin, where do I begin? No words can explain, the way I'm missing you The night, this emptiness, this hole that I'm inside These tears, they tell their own story You told me not to cry when you were gone But the feeling's overwhelming, they're much too strong Can I lay by your side, next to you, you And make sure you're alright I'll take care of you And I don't want to be here if I can't be with you tonight I'm reaching out to you Can you hear my call? (Who's to say you won't hear me?) This hurt that I've been through I'm missing you, missing you like crazy You told me not to cry when you were gone But the feeling's overwhelming, they're much too strong Can I lay by your side, next to you, you And make sure you're alright I'll take care of you And I don't wanna be here if I can't be with you tonight Lay me down tonight, lay me by your side Lay me down tonight, lay me by your side Can I lay by your side, next to you, you-ou And make sure you're alright I'll take care of you And I don't wanna be here if I can't be with you tonight

 

Vertaling

Ja dat doe ik, ik geloof Dat ik op een dag zal zijn, waar ik was Daar, naast je. En het is moeilijk, de dagen lijken zo donker De maan, de sterren, zijn niets zonder jou Jouw aanraking, jouw huid, waar moet ik beginnen? Geen woorden kunnen uitleggen, hoe ik je mis De nacht, deze leegte, dit gat waar ik in zit Deze tranen, ze vertellen hun eigen verhaal Je zei me niet te huilen als je weg was Maar het gevoel is overweldigend, ze zijn veel te sterk Mag ik naast je liggen, naast jou, jou En ervoor zorgen dat je in orde bent Ik zal voor je zorgen En ik wil hier niet zijn als ik vanavond niet bij je kan zijn. Ik reik naar je uit Can you hear my call? (Wie zegt dat je me niet hoort?) This hurt that I've been through Ik mis je, ik mis je als een gek Je zei me niet te huilen als je weg was. Maar de gevoelens zijn overweldigend, ze zijn veel te sterk Mag ik naast je liggen, naast jou, jou En ervoor zorgen dat je in orde bent Ik zal voor je zorgen En ik wil hier niet zijn als ik vanavond niet bij je kan zijn Leg me neer vannacht, leg me naast je Leg me vanavond neer, leg me naast je Kan ik naast je liggen, naast jou, jou-ou And make sure you're alright I'll take care of you En ik wil hier niet zijn als ik vanavond niet bij je kan zijn