Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: samantha fox Songtekst: hold on tight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: samantha fox - hold on tight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold on tight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van samantha fox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van samantha fox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold on tight .

Origineel

Okay, this is it hold on tight! Woo! Well since you told me yes, i'm out of control We're gonna rock this town We're gonna watch it rattle & roll Hold on honey, hold on tight It's only money & tonight's the night In answer to your question just hold on tight Mmm... well, i'm in a whirl A lucky girl who's found her only treasure Being without you Thinking about you has been my one & only pleasure Made my mind up, set my sights Followed you morning, noon & night And since you've put my lonely life to flight Hold on tight Hold on, hold on tight Me & you're flying into heaven tonight Hold on, hold on tight Me & my sweet a little dynamite Hold on, hold on tight I've waited for you all of my life Hold on, hold on tight Don't let go just a hold, just a hold on tight Well the dream machine is rolling now you're on board We're paradise bound never got that far before Me & you honey, we're two of a kind We're heading for heaven in a vertical climb In answer to your question just hold on tight Made my mind up, set my sights Followed you morning, noon & night And since you've put my lonely life to flight Hold on tight We're gonna rock this town, yeah! Hold on, hold on tight Me & you're flying into heaven tonight, woo! Hold on, hold on tight Me & my sweet a little dynamite, hey! Hold on, hold on tight, com'on! I've waited for you all of my life, hey! Hold on, hold on tight Don't let go just a hold, just a hold on Hold on, hold on tight, tight! Me & you're flying into heaven tonight, hey! Hold on, hold on tight Don't let go just a hold, just a hold on... Ha... woo!

 

Vertaling

Oké, dit is het, hou je vast! Woo! Nou, sinds je me ja hebt gezegd, ben ik niet meer te houden. We're gonna rock this town We're gonna watch it rattle & roll Hou je vast schat, hou je vast It's only money & tonight's the night In antwoord op je vraag, hou je stevig vast Mmm... wel, ik ben in een werveling A lucky girl who's found her only treasure Zonder jou zijn. Denken aan jou is mijn enige plezier Made my mind up, set my sights Followed you morning, noon & night En sinds je mijn eenzame leven op de vlucht hebt gezet Hou je stevig vast Hou je vast, hou je vast Me & you're flying into heaven tonight Hou je vast, hou je vast Me & my sweet a little dynamite Hou je vast, hou je vast Ik heb mijn hele leven op jou gewacht Hou vol, hou vol Don't let go just a hold, just a hold on tight Nou, de droommachine draait nu jij aan boord bent We zijn op weg naar het paradijs nooit eerder zo ver gekomen Jij en ik schat, we zijn twee van een soort We zijn op weg naar de hemel in een verticale klim In answer to your question just hold on tight Made my mind up, set my sights Followed you morning, noon & night En sinds jij mijn eenzame leven op de vlucht hebt gezet Hou je stevig vast We're gonna rock this town, yeah! Hou je vast, hou je vast Me & you're flying into heaven tonight, woo! Hou je vast, hou je vast Me & my sweet a little dynamite, hey! Hou je vast, hou je vast, kom op! Ik heb mijn hele leven op je gewacht, hey! Hou je vast, hou je vast Don't let go just a hold, just a hold on Hou vol, hou vol, hou vol! Jij en ik vliegen vanavond naar de hemel, hé! Hou je vast, hou je vast Don't let go just a hold, just a hold on... Ha... woo!