Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: samba d improviso Songtekst: saudade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: samba d improviso - saudade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van saudade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van samba d improviso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van samba d improviso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals saudade .

Origineel

São águas passadas eu sei,. Uma fase um momento ruim. Que passou mais deixou. Saudade. saudade!. Que ensiste em me doer,. Coraçao quase para de bater. De quem você tanto tenta esconder. De quem você tanto tenta esconder. (2x). (refrão). Se pra você eu não sou mais nada. então por que não me esquece e some. Para de ligar no meu telefone. Para de dizer por ai meu nome. Se o que eu te dei não valeu de nada. A falsidade já te consome. Para de ligar no meu telefone. Para de dizer por ai o meu

 

Vertaling

Het is water onder de brug, ik weet het. Een fase een slecht moment. Dat ging maar voorbij. Saudade. Saudade! Dat doet me zo'n pijn. Mijn hart stopt bijna met kloppen. Voor wie je zo hard probeert te verbergen. Voor wie je zo hard probeert te verbergen. (2x). (refrein). Als ik niets voor je ben, waarom vergeet je me dan niet en ga weg. Stop met bellen naar mijn telefoon. Zeg mijn naam niet meer. Als wat ik je gaf niets waard was. De valsheid verteert je al. Stop met bellen naar mijn telefoon. Zeg mijn naam niet meer.