Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: samba de rainha Songtekst: chega de fazer pirraça

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: samba de rainha - chega de fazer pirraça ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chega de fazer pirraça? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van samba de rainha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van samba de rainha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chega de fazer pirraça .

Origineel

Chega de Fazer Pirraça. (Lula Matos/Anderson Baiaco/Adilson Bispo). Me aponta onde foi que eu errei. Me aponta. E deixa, meu bem, de fazer de conta. Se a nossa união foi carnal. Se não houve um pouco de amor. Se foi fingimento o que entre nós se passou. Mas você. Você é a razão para a minha vida. Pessoa pra quem sempre dei guarida. Se o medo de se envolver. Sufoca essa louca paixão. Você simplesmente segrega o seu coração. Deixa fluir de vez a chama desse amor. Porque meu erro até agora você não apontou. Se o rio corre para o mar. Se a noite é uma criança. Se a tempestade antecede a bonança. Se nessa vida tudo passa. Se preto é cor e negro é raça. Vem logo, amor. Já chega de fazer pirraça. Me aponta!

 

Vertaling

Geen Pirraça meer. (Lula Matos/Anderson Baiaco/Adilson Bispo). Wijs me aan waar ik fout ging. Wijs het me aan. En stop met doen alsof, mijn lief, om te doen alsof. Als onze verbintenis vleselijk was. Als er niet een beetje liefde was. Als het voorwendsel was wat er tussen ons gebeurd is. Maar jij. Jij bent de reden van mijn leven. De persoon aan wie ik altijd onderdak heb gegeven. Als de angst om betrokken te raken verstikt deze gekke passie. Je scheidt gewoon je hart uit. Laat de vlam van deze liefde eens en voor altijd stromen Want mijn fout tot nu toe heb je niet aangegeven. Als de rivier naar de zee stroomt. Als de nacht een kind is. Als de storm de bonanza voorafgaat. Als in dit leven alles voorbij gaat. Als zwart kleur is en zwart ras. Kom op, liefje. Ik heb genoeg van pirouetten. Wijs me aan!