Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: samba de rainha Songtekst: desdém

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: samba de rainha - desdém ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van desdém? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van samba de rainha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van samba de rainha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals desdém .

Origineel

Desdém. (Aidée Cristina). Teu riso de deboche é que é um vexame. Respeite quem na roda for entrar. Me olha de lado. Duvida ao invés de acreditar. O samba merece quem o samba sabe amar. Que importam meu credo e minha cor?. E pra onde embora eu for?. Me empenho. Vontade de melhorar. Respondo em cada corda que tocar. O samba merece quem o samba sabe amar. Teu riso.... Teu riso de deboche é que é um vexame!

 

Vertaling

Minachting. (Aidée Cristina). Het is uw liederlijk gelach dat ergerlijk is. Respecteer degene die het stuur betreedt. Kijk me zijdelings aan. Twijfel in plaats van geloof. Samba verdient degenen die samba weet lief te hebben. Wat doen mijn geloof en mijn kleur ertoe? En waar ik ook ga? Ik streef. Bereidheid om te verbeteren. Ik zal antwoorden in elke string die ik speel. Samba verdient degenen die weten hoe lief te hebben. Uw gelach.... Je liederlijk gelach is een kwelling!