Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sanchez Songtekst: god bless whoever sent you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sanchez - god bless whoever sent you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god bless whoever sent you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sanchez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sanchez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god bless whoever sent you .

Origineel

God bless whoever sent you I really really do God bless whoever sent you I really really do You're much too beautiful To be part of the human race Whoever carved those features On your angel face If I put on a pedestal Girl that's where you belong I'm building my world around you So please don't let me down (God bless whoever sent you) ('Cause I really need you) Ohh, you could take a sinner And turn him into a saint You took a nervous a guy like me And made me somethin' that I ain't Oh, my life was like dark room Until you gave me your love Now you walk uplon ???????????? Girl you're just too much (God bless whoever sent you) ('Cause I really need you) (God bless whoever sent you) ('Cause I really need you) Hallejujah, hallejujah, hallejujah This ?????????????? Oh, they really do Girl I get butterflies Every time I look at you Honey what I find in you I ain't find in anyone else And if the man above Made anything better He kept it for himself (God bless whoever sent you) (I really need you) (God bless whoever sent you) (I really need you) Ohhh, and every day and every way I really wanna say I really needed you (God bless whoever sent you) (I really need you) (God bless whoever sent you) (I really need you) (God bless whoever sent you) (I really need you) (God bless whoever sent you) (I really need you)

 

Vertaling

God zegene degene die je gestuurd heeft. Dat doe ik echt. God zegene degene die je stuurde Ik meen het echt Je bent veel te mooi om deel uit te maken van het menselijk ras Wie heeft die trekken gekerfd Op je engelengezicht Als ik je op een voetstuk zet Meisje, dat is waar je thuishoort Ik bouw mijn wereld om jou heen So please don't let me down (God zegene degene die je gestuurd heeft) ('Cause I really need you) Ohh, you could take a sinner en hem in een heilige veranderen U nam een nerveuze man als ik En maakte me iets dat ik niet ben Oh, mijn leven was als een donkere kamer Until you gave me your love Now you walk uplon ???????????? Girl you're just too much (God zegene degene die je gestuurd heeft) ('Cause I really need you) (God zegene degene die jou stuurde) ('Cause I really need you) Hallejujah, hallejujah, hallejujah Deze ?????????????? Oh, dat doen ze echt Girl I get butterflies Every time I look at you Schat, wat ik in jou vind vind ik bij niemand anders En als de man boven iets beter heeft gemaakt bewaarde hij het voor zichzelf (God zegene wie je stuurde) (Ik heb je echt nodig) (God zegene degene die je stuurde) (Ik heb je echt nodig) Ohhh, en elke dag en elke manier I really wanna say I really needed you (God zegene wie je stuurde) (Ik heb je echt nodig) (God zegene wie je stuurde) (Ik heb je echt nodig) God zegene wie je ook stuurde (Ik heb je echt nodig) (God bless whoever sent you) (Ik heb je echt nodig)