Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sandra Songtekst: in the heat of the night [single version] [version]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sandra - in the heat of the night [single version] [version] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the heat of the night [single version] [version]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sandra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sandra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the heat of the night [single version] [version] .

Origineel

Talk to me Want my Love Talk to me But not that stuff You ain't enough Just usin' my love N' you call for me 'n again I see In the heat of the night You'll lose your heart And sell your soul I lose control In the heat of the night It's much too late To leave the trade But I can't stand it anymore You'll lose your heart And your soul I lose control In the heat of the night Talk to me Want my Love Talk to me But not that stuff Who's on my side Losin' my pride N' you call for me 'n again I see In the heat of the night You'll lose your heart And sell your soul I lose control In the heat of the night It's much too late To leave the trade But I can't stand it anymore You'll lose your heart And your soul I lose control In the heat of the night

 

Vertaling

Praat met mij Wil mijn liefde Praat tegen me Maar niet dat spul You ain't enough Just usin' my love N' you call for me 'n Weer zie ik In het heetst van de nacht Je zult je hart verliezen And sell your soul Ik verlies de controle In het heetst van de nacht Het is veel te laat Om de handel te verlaten Maar ik kan er niet meer tegen Je zult je hart verliezen En je ziel Ik verlies de controle In het heetst van de nacht Praat tegen me Wil je mijn liefde Praat tegen me Maar niet dat spul Who's on my side Losin 'mijn trots N' you call for me 'n Weer zie ik In het heetst van de nacht Je zult je hart verliezen And sell your soul I lose control In het heetst van de nacht Het is veel te laat Om de handel te verlaten Maar ik kan er niet meer tegen You'll lose your heart En je ziel I lose control In het heetst van de nacht