Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sandra Songtekst: who i am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sandra - who i am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who i am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sandra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sandra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who i am .

Origineel

Curiousity I am longing to be free From longing Haunted by questions I'm afraid to fake Hesitation Afraid to be a disgrace I'm sorry to disappoint you Do you still love me? And now I'm still your baby Don't disown me A women is supposed to love a man And I've tried the best I can But this is not who I am Born to failure Fightin' for forgiveness I surrender In a war that's pointless Gaining dignity Losing lies from my past Who's society To label me on outcast I'm sorry to disappoint you Do you still love me? And now I'm still your baby Don't disown me A women is supposed to love a man And I've tried the best I can But this is not who I am I'm free I no longer gonna hide I'm free It's not my fault This is just who I am Born to failure - I'm free We can't hide who we are Gaining dignity To label me on outcast Curiousity I am longing to be free From longing I'm sorry to disappoint you Do you still love me? And now I'm still your baby Don't disown me A women is supposed to love a man And I've tried the best I can But this is not who I am...

 

Vertaling

Nieuwsgierigheid Ik verlang ernaar vrij te zijn Van verlangen Achtervolgd door vragen Ik ben bang om te doen alsof Aarzeling Bang om een schande te zijn Het spijt me dat ik je teleurstel Hou je nog van me? En nu ben ik nog steeds je baby Verstoot me niet Een vrouw wordt verondersteld van een man te houden En ik heb mijn best gedaan Maar dit is niet wie ik ben Geboren om te falen Vechtend voor vergeving Ik geef me over In een oorlog die zinloos is Waardigheid winnen Verlies van leugens uit mijn verleden Die de maatschappij Om mij als verschoppeling te bestempelen Het spijt me dat ik je teleurstel Hou je nog van me? En nu ben ik nog steeds je baby Verstoot me niet Een vrouw wordt verondersteld van een man te houden En ik heb mijn best gedaan Maar dit is niet wie ik ben Ik ben vrij. Ik ga me niet langer verstoppen Ik ben vrij. Het is niet mijn fout Dit is gewoon wie ik ben Geboren om te falen - ik ben vrij We kunnen niet verbergen wie we zijn Waardigheid krijgen Om me als verschoppeling te bestempelen Nieuwsgierigheid Ik verlang ernaar vrij te zijn Van verlangen Het spijt me dat ik je teleurstel Hou je nog van me? En nu ben ik nog steeds je baby Verstoot me niet Een vrouw wordt verondersteld van een man te houden En ik heb mijn best gedaan Maar dit is niet wie ik ben...