Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sandrine Kiberlain Songtekst: M'Envoyer Des Fleurs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Sandrine Kiberlain - M'Envoyer Des Fleurs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van M'Envoyer Des Fleurs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sandrine Kiberlain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sandrine Kiberlain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals M'Envoyer Des Fleurs .

Origineel

J'ai décidé De m'faire du bien De m'faire couler un bain D'étaler toutes mes photos d'moi De les commenter de haut en bas J'vais m'envoyer des fleurs Me parler que de moi Des éloges à haute voix Des roses pour me féliciter D'être moi J'ai décidé De m'regarder De m'éplucher dans le miroir De dévoiler tous mes atouts De m'adorer de bout en bout J'vais m'envoyer des fleurs Me parler que de moi Des éloges à haute voix Des roses pour me féliciter D'être moi J'ai décidé De m'désirer De m'inventer des sensations De crouler sous mes émotions De devenir mon obsession J'vais m'envoyer des fleurs Me parler que de moi Des éloges à haute voix Des roses pour me féliciter D'être moi Des roses, des roses que je ne t'enverrai pas Des roses, des roses que je ne t'enverrai pas

 

Vertaling

ik besloot Vanaf m'faire goed M'faire om een ??bad laten vollopen Aan al mijn foto's van mij te verspreiden Commentaar te geven op de neerwaartse Ik zal me bloemen sturen Ik spreek voor mij Aloud lof Rozen voor mij te feliciteren Omdat het me ik besloot van m'regarder Om mezelf schil in de spiegel Onthullen al mijn activa Voor mij aanbidden van start tot finish Ik zal me bloemen sturen Ik spreek voor mij Aloud lof Rozen voor mij te feliciteren Omdat het me ik besloot van m'désirer Invent mezelf sensaties Bezwijken onder mijn emoties Word mijn obsessie Ik zal me bloemen sturen Ik spreek voor mij Aloud lof Rozen voor mij te feliciteren Omdat het me Rozen, rozen ik je niet sturen Rozen, rozen ik je niet sturen