Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sandy dennison Songtekst: i let a song go out of my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sandy dennison - i let a song go out of my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i let a song go out of my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sandy dennison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sandy dennison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i let a song go out of my heart .

Origineel

I let a song go out of my heart It was the sweetest melody I know I lost heaven 'cause you were the song Since you and I have drifted apart Life doesn't mean a thing to me Please come back, sweet music, I know I was wrong Am I too late to make amends? You know that we were meant to be more than just friends, just friends I let a song go out of my heart Believe me, darlin', when I say I won't know sweet music until you return some day I let a song go out of my heart Believe me, darlin', when I say I won't know sweet music until you return some day

 

Vertaling

Ik liet een lied uit mijn hart gaan Het was de zoetste melodie Ik weet dat ik de hemel verloor, want jij was het lied Since you and I have drifted apart Betekent het leven niets meer voor me Kom alsjeblieft terug, lieve muziek, ik weet dat ik fout zat Ben ik te laat om het goed te maken? Je weet dat we voorbestemd waren om meer te zijn dan alleen vrienden, alleen vrienden I let a song go out of my heart Geloof me, schat, als ik zeg dat ik geen zoete muziek zal kennen tot jij op een dag terugkomt I let a song go out of my heart Geloof me, schat, als ik zeg Ik zal geen zoete muziek kennen totdat je op een dag terugkomt