Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sandy junior Songtekst: etc... e tal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sandy junior - etc... e tal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van etc... e tal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sandy junior! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sandy junior en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals etc... e tal .

Origineel

Isso é que é um bom romance!.... Quando eu encontrar um amor pra mim. Tem que ser bonzinho, eu só quero assim. Tem que ter respeito, me querer demais. Tem que ser perfeito, ou mais. Se quiser sair, só comigo sai. Se eu não quero ir, também ninguém vai. Tudo que eu pedir, me responde ok. Se não for assim, não sei. Eu volto pra mamãe. E pro papai. Banana pra você, yeah, yeah, yeah. Mas não vou sofrer. REFRÃO:. Quem quiser me amar. Tem que me aceitar. Tem que ser decente, gente, quente, etc... e tal. Quem quiser amor. Do jeito que eu sou. Tem que me amar, me cuidar, me olhar. Sempre, sempre me adorar. Etc... e tal. Quero um amor pra não discutir. Quando eu disser não, tem que ir por mim. Eu não sei se existe, mas é bom sonhar. Que belo sonho, mas eu hei de achar. Eu volto pra mamãe. E pro papai. Banana pra você, yeah, yeah, yeah. Mas não vou sofrer. Repete refrão. Uh. Bananinha pra você, yeah, yeah, yeah. Mas não vou sofrer. Quem quiser, quem quiser, quem quiser. Repete refrão

 

Vertaling

Dat is nog eens goede romantiek! .... Als ik een liefde voor mij vind Het moet mooi zijn, ik wil het gewoon zo. Het moet respectvol zijn, wil je me te veel. Hij moet perfect zijn, of beter. Als ik uit wil gaan, ga ik alleen uit. Als ik niet wil gaan, gaat ook niemand. Wat ik ook vraag, antwoord me ok. Als het niet zo is, weet ik het niet. Ik ga terug naar mama. En papa. Banaan voor jou, ja, ja, ja. Maar ik zal niet lijden. CHORUS:. Wie maar van me wil houden. Moet me accepteren. Je moet fatsoenlijk zijn, mensen, warm, etc... en zo verder. Wie wil er liefde. Zoals ik ben. Je moet van me houden, voor me zorgen, naar me kijken. Mij altijd, altijd aanbidden. Enz... enzovoort. Ik wil een liefde die geen ruzie maakt. Als ik nee zeg, moet je voor mij gaan. Ik weet niet of het bestaat, maar het is goed om te dromen. Wat een mooie droom, maar ik zal hem vinden. Ik ga terug naar mama. En papa. Banaan voor jou, ja, ja, ja. Maar ik zal niet lijden. Herhaal het refrein. Uh. Banaan voor jou, ja, ja, ja Maar ik zal niet lijden Wie je maar wilt, wie je maar wilt, wie je maar wilt. Herhaal refrein