Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sandy junior Songtekst: eu acho que pirei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sandy junior - eu acho que pirei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu acho que pirei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sandy junior! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sandy junior en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu acho que pirei .

Origineel

Yeah! Uh!. Quando eu te vi. Na minha frente. Vi que o amor. É tão diferente. Eu, inocente, caí sem querer. Foi de repente nem deu pra perceber. REFRÃO:. Eu acho que pirei. Meus pés saíram do chão. Eu posso até voar. Segura o meu coração. Até me belisquei. Será que é ilusão?. O que eu senti não dá. Pra explicar ou cantar. Numa canção. Numa canção. Numa canção,. Quando eu te vi. Logo pensei. É o amor. Que eu sempre sonhei. Meu coração então disparou. Quando você sorrindo me olhou. Repete refrão. Refrão 3x

 

Vertaling

Yeah! Uh! Toen ik jou zag. Voor me. Ik zag die liefde. Het is zo anders. Ik, onschuldig, viel er onbedoeld in. Het was zo plotseling, ik kon het niet eens zien. CHORUS:. Ik denk dat ik gek ben geworden. Mijn voeten verlieten de grond. Ik kan zelfs vliegen. Hou mijn hart vast. Ik heb mezelf zelfs geknepen. Is het illusie? Wat ik voelde is mij een raadsel. Ik kan het niet uitleggen of zingen. In een liedje. In een liedje. In een liedje. Toen ik jou zag. Ik dacht meteen. Het is de liefde. "Ik heb er altijd van gedroomd. Mijn hart ging tekeer. Toen je lachte en naar me keek. Herhaal refrein. Refrein 3x