Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sandy junior Songtekst: ilusão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sandy junior - ilusão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ilusão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sandy junior! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sandy junior en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ilusão .

Origineel

Ilusão. Imaginar você pra mim, você jamais me olhou, sequer pensou que meu olhar fosse de amor.. Meu coração, dispara sempre que te vê. Eu mal posso entender como é bom te querer. Como é que eu posso ter coragem pra falar dessa paixão, eu sei que vou morrer se você disser não. Então fico a sonhar com teu olhar e você dizendo sim, e o primeiro beijo de amor sem fim. REFRÃO. Te amo tanto e não sei mais. como é que eu vou viver em paz. se tudo que eu preciso é respirar teu ar. Te amo tanto e sem querer. mas sei que posso te perder. pra alguém sem tanto amor mas sem temer falar. Ilusão. Então fico a sonhar, com teu olhar e você dizendo sim, e o primeiro beijo de amor sem fim. REFRÃO

 

Vertaling

Illusie. Toen ik me jou voorstelde, keek je me nooit aan, dacht zelfs niet dat mijn blik van liefde was. Mijn hart, het gaat tekeer elke keer als het jou ziet. Ik kan nauwelijks begrijpen hoe goed het voelt om jou te willen. Hoe kan ik de moed hebben om over deze passie te praten, ik weet dat ik doodga als je nee zegt. Dus ik blijf dromen met jouw blik en jouw jawoord, en de eerste kus van eindeloze liefde. VOORKANT. Ik hou zoveel van je en ik weet het niet meer. Hoe kan ik in vrede leven als ik alleen maar jouw lucht hoef in te ademen. Ik hou zoveel van je zonder het te willen. maar ik weet dat ik je kan verliezen. aan iemand zonder zoveel liefde maar niet bang om te spreken. Illusie. Dus ik blijf dromen, met jouw blik en jouw jawoord, en de eerste kus van eindeloze liefde. REFRONT