Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sandy junior Songtekst: little cowboy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sandy junior - little cowboy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little cowboy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sandy junior! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sandy junior en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little cowboy .

Origineel

"Little Cowboy (I Want To Be a Cowboy'a Sweetheart)". (Patsy Montana). (letra em português: Darci Rossi - Xororó). . Te descobri, little cowboy. No seu pescoço eu vou pendurar. Vou amarrar você com um laço. Quero ver como vai escapar. O amor me fez ligar assim. Veja só o que me fez. Amando assim estou feliz. Quero até cantar mais uma vez. REFRÃO. Ioru, lei, lei, lei, lei. Ouououou, le...i. Ah! Como eu quero bem. Nunca imaginava. Ser feliz assim com alguém. Não pense não. Me dê a sua mão. Dobre a língua e cante também. Aonde for quero ver. Comigo a cantar. E a canção é um, dois, três. Com as mãos pra cima a gritar:. Inhoruleiti, e vamos lá. Cantar outra vez.... REFRÃO. . (Álbum: Sonho Azul/1997)

 

Vertaling

"Little Cowboy (I Want To Be a Cowboy's Sweetheart)" (Patsy Montana). (Portugese tekst: Darci Rossi - Xororó). . . Ik heb je gevonden, kleine cowboy. Om je nek ga ik hangen. Ik ga je vastbinden met een lasso. Ik zal zien hoe je wegkomt. Liefde liet me je zo noemen. Kijk wat het met mij gedaan heeft. Ik ben blij dat ik zo van je hou. Ik wil zelfs nog een keer zingen. CHORUS. Ioru, lei, lei, lei. Ououou, le...i. Ah! Wat hou ik van je. Ik had het nooit gedacht. Zo gelukkig zijn met iemand. Ik denk het niet. Geef me je hand. Buig je tong en zing mee. Waar je ook heen gaat, ik wil je zien. Met mij aan het zingen. En het liedje is één, twee, drie. Met je handen omhoog en schreeuwen Inhoruleiti, en laten we gaan. Zingen weer.... VOORUIT. . . (Album: Sonho Azul/1997)