Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sandy junior Songtekst: tan dentro de ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sandy junior - tan dentro de ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tan dentro de ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sandy junior! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sandy junior en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tan dentro de ti .

Origineel

Yo quiero ser el único color. El único en el mar de tu corazón. Quiero ser el único lugar. Saber que dónde vas te llevas mi amor. Oh, baby. Y cuando dices que me quieres. Cuando me empiezas a abrazar. Quiero saber qué es lo que sientes de verdad.. Baby. Tan dentro de ti llegar. Que cierres tus ojos y me encuentres allí. Tan dentro de ti estar. Que quieras soñar para soñar que estoy junto a ti. Yo, ojalá pudiera descifrar. Pudiera viajar en tu interior. Ojalá, allí quisiera estar. Tan cerca como tú de mi corazón. Oh, baby. Antes de dar mi mundo entero. Y el alma abrir de par en par. Quiero entender tus sentimientos de verdad.. Baby. Tan dentro de ti llegar. Que cierres tus ojos y me encuentres allí. Tan dentro de ti estar. Que quieras soñar para soñar que estoy junto a ti. Y cuando dices que me quieres. Cuando me empiezas a abrazar. Quiero saber qué es lo que sientes de verdad.. Baby. Tan dentro de ti llegar. Que cierres tus ojos y me encuentres allí. Tan dentro de ti estar. Que quieras soñar para soñar que estoy junto a ti

 

Vertaling

Ik wil de enige kleur zijn. De enige in de zee van je hart. Ik wil de enige plek zijn. Om te weten dat waar jij gaat, jij mijn liefde meeneemt. Oh, baby En als je zegt dat je van me houdt Wanneer je me in je armen begint te houden Ik wil weten wat je echt voelt... Baby. Zo diep van binnen reik je uit Dat je je ogen sluit en mij daar vindt. Zo diep binnen in je te zijn. Dat je wilt dromen om te dromen dat ik naast je sta. Ik, ik wou dat ik het kon ontcijferen. Ik wou dat ik in je kon reizen. Ik wou, dat ik daar kon zijn. Zo dicht als jij bij mijn hart bent. Oh, baby. Voordat ik mijn hele wereld weggeef En mijn ziel wijd open Ik wil je gevoelens voor echt begrijpen... Baby. Zo diep van binnen reik je uit. Dat je je ogen sluit en mij daar vindt. Zo diep binnen in je te zijn. Dat je wilt dromen dat ik naast je sta. En als je zegt dat je van me houdt. Als je me begint te omhelzen. Ik wil weten wat je echt voelt... Baby. Zo diep van binnen reik je uit. Dat je je ogen sluit en mij daar vindt. Zo diep binnen in je te zijn. Dat je wilt dromen om te dromen dat ik naast je ben