Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sandy Songtekst: serpente da noite (part. marat descartes)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sandy - serpente da noite (part. marat descartes) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van serpente da noite (part. marat descartes)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sandy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sandy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals serpente da noite (part. marat descartes) .

Origineel

Eu sou a Serpente da Noite. O vento do Oeste me traz. Me dá tua mão e em troca. Te dou minha asa lilás. Eu sou a Serpente da Noite. E vivo debaixo do chão. Por teu coração ofereço. Minha presa e meu ferrão. Eu sou a Serpente da Noite. Tua alma é minha morada. Te rouba a cabeça e deixo. Meus olhos que não veem nada. Eu sou a Serpente da Noite. Teu corpo é meu abrigo. Meu olho cego te entrego. E levo a cabeça comigo

 

Vertaling

Ik ben de Night Serpent. De westenwind brengt me. Geef me je hand en in ruil Ik geef je mijn lila vleugel. Ik ben het Serpent van de Nacht. En ik leef onder de grond. Voor je hart bied ik. Mijn prooi en mijn angel. Ik ben het Serpent van de Nacht. Uw ziel is mijn woning. Ik steel je hoofd en verlaat je. Mijn ogen die niets zien. Ik ben het Serpent van de Nacht. Je lichaam is mijn schuilplaats. Mijn blinde oog geef ik je. En ik neem je hoofd met me mee