Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: santa cecilia Songtekst: i won't cry for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: santa cecilia - i won't cry for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i won't cry for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van santa cecilia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van santa cecilia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i won't cry for you .

Origineel

Dont think, you got me figured out I say dont think, I havent been around I say dont think, I aint going nowhere Cause you could be surprised Show me that you can take a stand I say show me, that you could be a man Show me more cause this is going nowhere I will give you up I wont cry for you, I surely had enough And I will fly for good Wish that I'd never met you This life is such a bore, I need another dude Listen, we gotta stop the hugging and the kissing Cause in the end the goods are missing Don't like rides that take me nowhere I am getting off I wont cry for you, I surely had enough And I will fly for good Wish that I'd never met you This life is such a bore, I need another dude I'm so tired of always faking it I can't stand another nigth like this Oh oh oh oh Oh oh oh oh I'm so tired of always faking it I can't stand another nigth like this Oh oh oh oh Oh oh oh oh I wont cry for you, I surely had enough And I will fly for good Wish that I'd never met you This life is such a bore, I need another dude I wont cry for you, I surely had enough And I will fly for good Wish that I'd never met you This life is such a bore, I need another dude

 

Vertaling

Niet denken, je hebt me door. Ik zeg niet denken, ik ben niet in de buurt geweest Ik zeg niet denken, ik ga nergens heen Cause you could be surprised Laat me zien dat je een standpunt kunt innemen Laat me zien, dat je een man kan zijn Laat me meer zien want dit gaat nergens heen I will give you up Ik zal niet om je huilen, ik heb er zeker genoeg van En ik zal voorgoed vliegen Ik wou dat ik je nooit ontmoet had Dit leven is zo saai, ik heb een andere kerel nodig Luister, we moeten stoppen met knuffelen en zoenen Want op het einde ontbreken de goederen Ik hou niet van ritjes die me nergens heen brengen Ik stap uit. Ik zal niet om je huilen, ik heb er genoeg van En ik zal voorgoed vliegen Ik wou dat ik je nooit ontmoet had Dit leven is zo saai, ik heb een andere kerel nodig Ik ben zo moe van altijd doen alsof Ik kan niet nog zo'n neger verdragen Oh oh oh oh Oh oh oh oh Ik ben zo moe van altijd maar doen alsof Ik kan niet tegen nog zo'n nigth Oh oh oh oh Oh oh oh oh Ik zal niet huilen voor jou, ik heb er zeker genoeg van En ik zal voorgoed vliegen Wou dat ik je nooit ontmoet had Dit leven is zo saai, ik heb een andere kerel nodig Ik zal niet om je huilen, ik heb er zeker genoeg van En ik zal voorgoed vliegen Wish that I'd never met you Dit leven is zo saai, ik heb een andere kerel nodig