Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: santana Songtekst: besos de lejos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: santana - besos de lejos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van besos de lejos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van santana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van santana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals besos de lejos .

Origineel

Besos de lejos, San Vicente Isla de vientos y de mi amor Tu son me llama y me hace soñar Y navegar en tu dulzura Besos de lejos, San Vicente Isla de vientos y de mi amor Tu son me llama y me hace soñar Y navegar en tu dulzura La isla de paz, guarda tu bahía Para proteger quien más quiero yo Las isla de paz, guarda tu bahía Para proteger quien más quiero yo Que és ese amor, quién me hace soñar Y que me lleva a esa isla santa Mañana azul que me hace vivir Su sol en cada madrugada És ese amor, quién me hace soñar Y que me lleva a esa isla santa Mañana azul que me hace vivir Su sol en cada madrugada La isla de paz, guarda tu bahía Para proteger quien más quiero yo Las isla de paz, guarda tu bahía Para proteger quien más quiero yo Puedo decir que tu siempre estás en mi corazón Con mi amor te quedas Con mi amor te quedas Puedo decir que tu siempre estás en mi corazón Con mi amor te quedas Con mi amor te quedas Puedo decir que tu siempre estás en mi corazón Con mi amor te quedas Con mi amor te quedas Con mi amor te quedas Con mi amor te quedas

 

Vertaling

Kusjes van ver weg, San Vicente Eiland van winden en mijn liefde Uw geluid roept me en doet me dromen En zeil in uw zoetheid Kusjes van ver, San Vicente Eiland van winden en mijn liefde Uw geluid roept me en doet me dromen En zeil in uw zoetheid Het eiland van vrede, bewaak uw baai Om degene te beschermen van wie ik het meest hou Het eiland van vrede, bewaak uw baai Om degene te beschermen van wie ik het meest hou Dat het die liefde is, die me doet dromen En wie neemt me mee naar dat heilige eiland Blauwe morgen die me doet leven Uw zon in elke dageraad Het is die liefde, die me doet dromen En wie neemt me mee naar dat heilige eiland Blauwe morgen die me doet leven Zijn zon in elke dageraad Eiland van vrede, houd uw baai Om degene te beschermen van wie ik het meest hou Het eiland van vrede, bewaak uw baai Om degene te beschermen van wie ik het meest hou Ik kan zeggen dat je altijd in mijn hart bent Met mijn liefde blijf je Met mijn liefde blijf je Ik kan zeggen dat je altijd in mijn hart bent Met mijn liefde blijf je Met mijn liefde blijf je Ik kan zeggen dat je altijd in mijn hart bent Met mijn liefde blijf je Met mijn liefde blijf je Met mijn liefde blijf je Met mijn liefde blijf je