Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: santana Songtekst: body surfing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: santana - body surfing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van body surfing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van santana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van santana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals body surfing .

Origineel

Took a walk, down by the ocean I was alone, nothing on my mind As I stood there, I saw the devotion That the surf had with the shore Suddenly I felt this emotion, of the sea Pulling me [Chorus] Big Kahuna, tide was high I began body surfing for my life Ecstasy, sky and the sea Embracing me Golden sun on my face Giving life to me Unafraid I let go Trusting in the deep blue sea We became one with each other Watching the tide as it drifts away [Chorus] I spoke to me daddy Said to me, son You got to go find a job And bring some money into the family For your mommy and me I say, Daddy, me want to go to the seashore And body surf all day long Me no want to work Me want to play Me want to body surf all day Me told him Me want to go body surfing Me tell him Me tell him No, me want to go

 

Vertaling

Ik maakte een wandeling, bij de oceaan. Ik was alleen, niets aan mijn hoofd Toen ik daar stond, zag ik de toewijding die de branding had met de kust Plotseling voelde ik deze emotie, van de zee die me trok [refrein] Big Kahuna, het tij was hoog Ik begon te body surfen voor mijn leven Ecstasy, sky and the sea Embracing me Golden sun on my face Leven gevend aan mij Onbevreesd liet ik me gaan Vertrouwend in de diepblauwe zee We werden één met elkaar Kijkend naar het getij als het wegdrijft [refrein] Ik sprak tegen mijn vader Said to me, son You got to go find a job En breng wat geld in de familie Voor je mammie en mij Ik zeg, papa, ik wil naar de kust gaan En de hele dag body surfen Ik wil niet werken Ik wil spelen Ik wil de hele dag body surfen Ik zei tegen hem Ik wil gaan body surfen Ik vertel het hem Ik zeg het hem. Nee, ik wil gaan