Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: santana Songtekst: can't you hear me knocking (feat. scott weiland))

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: santana - can't you hear me knocking (feat. scott weiland)) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can't you hear me knocking (feat. scott weiland))? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van santana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van santana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can't you hear me knocking (feat. scott weiland)) .

Origineel

Yeah, you got satin shoes. Yeah, you got plastic boots. Y'all got cocaine eyes. Yeah, you got speed-freak jive. Can't you hear me knockin' on your window. Can't you hear me knockin' on your door. Can't you hear me knockin' down your dirty street, yeah. Help me baby, ain't no stranger. Help me baby, ain't no stranger. Help me baby, ain't no stranger. Can't you hear me knockin', ahh, are you safe asleep?. Can't you hear me knockin', yeah, down the gas light street, now. Can't you hear me knockin', yeah, throw me down the keys. Alright now. Hear me ringing big bell tolls. Hear me singing soft and low. I've been begging on my knees. I've been kickin', help me please. Hear me prowlin'. I'm gonna take you down. Hear me growlin'. Yeah, I've got flatted feet now, now, now, now. Hear me howlin'. And all, all around your street now. Hear me knockin'. And all, all around your town

 

Vertaling

Ja, je hebt satijnen schoenen. Ja, jullie hebben plastic laarzen. Jullie hebben allemaal cocaïne ogen. Ja, jullie hebben speed-freak jive. Kan je me niet horen kloppen op je raam. Kan je me niet horen kloppen op je deur. Kan je me niet horen kloppen in je vuile straat, ja. Help me baby, ain't no stranger. Help me baby, ain't no stranger. Help me baby, ain't no stranger. Kan je me niet horen kloppen, ahh, slaap je veilig?. Kun je me niet horen kloppen, ja, in de gaslichtstraat, nu. Hoor je me niet kloppen, ja, gooi me de sleutels naar beneden. Alright now. Hoor mij de grote klok luiden. Hoor mij zingen zacht en laag. Ik heb gesmeekt op mijn knieën. I've been kickin', help me please. Hoor mij sluipen'. Ik ga je neerhalen. Hoor mij grommen. Ja, ik heb platvoeten nu, nu, nu, nu. Hoor me huilen'. En allemaal, allemaal rond je straat nu. Hoor me kloppen'. And all, all around your town