Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: santana Songtekst: corazón espinado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: santana - corazón espinado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van corazón espinado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van santana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van santana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals corazón espinado .

Origineel

Letra de "Corazón espinado"[Intro] ¡Vámanos! [Verse] Esa mujer me esta matando Me ha espinado el corazón Por más que trato de olvidarla Mi alma no da razón Mi corazón aplastado Dolido y abandonado A ver, a ver, tú sabes, dime mi amor ¿Cuánto amor? Y qué dolor nos quedo [Chorus] Ay, corazón espinado (Como duele, me duele mamá) Ay, como me duele el amor [Verse] Cómo duele, como duele el corazón Cuando uno es bien entregado Pero no olvides mujer que algún día dirás Ay ay ay, cómo me duele el amor [Chorus] Ay, corazón espinado (Como duele, me duele mamá) Ay, cómo me duele el amor Ay, corazón espinado Ay, cómo me duele el amor [Bridge] Cómo me duele el olvido Cómo duele el corazón Cómo me duele estar vivo Sin tenerte a un lado amor [Outro] Corazón espinado Corazón espinado Corazón espinado Corazón espinado Corazón espinado Corazón espinado Corazón espinado Corazón espinado

 

Vertaling

Letra de "Thorned Heart"[Intro] [Verse] [Vámanos [Verse] Die vrouw vermoordt me. Ze heeft mijn hart doorboord Hoezeer ik ook probeer haar te vergeten Mijn ziel wil geen reden geven Mijn hart is gebroken. Ik heb pijn en ik ben verlaten Laten we eens kijken, laten we eens kijken, weet je, vertel me mijn liefde Hoeveel liefde? En welke pijn blijft er voor ons over [Chorus] Oh, doornig hart (Hoe het pijn doet, het doet me pijn mama) Oh, hoe de liefde me pijn doet [Verse] Hoe het pijn doet, hoe het hart pijn doet Als men goed geleverd is Maar vergeet niet vrouw dat je op een dag zult zeggen Oh wee oh wee, hoe de liefde me pijn doet [Chorus] Oh, doornig hart (Hoe het pijn doet, het doet me pijn mama) Oh, hoe de liefde me pijn doet Oh, doornig hart Oh, hoe de liefde me pijn doet [Bridge] Hoe de vergetelheid me pijn doet Hoe het hart pijn doet Hoe pijn het doet om te leven Zonder jou aan mijn zijde te hebben. [Outro] Doornig hart Doornig hart Doornig hart Stekelig hart Stekelig hart Stekelig hart Stekelig hart Stekelig hart