Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: santana Songtekst: hold on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: santana - hold on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van santana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van santana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold on .

Origineel

Don't rush me just this once I want to make this moment last Slow down the pace, there's no hurry I can't let another pass me by again Let me be the one to say when I've had enough Just let me close my eyes, memorize The way things are this minute So when you're gone I can go on If memory can hold on within it what I'm feeling Should time try fading or stealing something away Hold on, nothing's the same Tell me why I feel this way Life wouldn't be worth living without you All along I've been the pretender But now that's gone forever Nobody's ever loved me like you do Nobody's broken through Got to concentrate, file away Every last detail Don't want to lose what's going down I want to remember everything I'm feeling Should time try fading or stealing something away Hold on, nothing's the same Tell me why I feel this way Life wouldn't be worth living without you All along I've been the pretender But now that's gone forever, yeah Nobody's ever loved me like you do Nobody's broken through Nobody's ever loved me like you do Nobody's broken through Nobody's ever broken through Nobody's ever loved me like you do Hold on, nothing's the same Tell me why I feel this way Life wouldn't be worth living without you All along I've been the pretender But now that's gone forever Nobody's ever loved me like you do Hold on, nothing's the same Tell me why I feel this way Life wouldn't be worth living without you All along I've been the pretender But now that's gone forever Nobody's ever loved me like you do

 

Vertaling

Jaag me deze ene keer niet op Ik wil dit moment laten duren Vertraag het tempo, er is geen haast Ik kan niet weer een ander aan me voorbij laten gaan Laat mij degene zijn die zegt wanneer ik er genoeg van heb Laat me mijn ogen sluiten en onthouden The way things are this minute So when you're gone I can go on Als het geheugen kan vasthouden wat ik voel Moet de tijd proberen te vervagen of iets weg te stelen Hou vol, niets is hetzelfde Vertel me waarom ik me zo voel Het leven zou het niet waard zijn zonder jou te leven Al die tijd was ik de schijnheilige Maar nu is dat voor altijd voorbij Niemand heeft ooit van me gehouden zoals jij doet Niemand is er doorheen gebroken Ik moet me concentreren, wegvijlen Elk laatste detail Ik wil niet verliezen wat er gebeurt Ik wil alles onthouden wat ik voel Moet de tijd proberen te vervagen of iets weg te stelen Hou vol, niets is hetzelfde Vertel me waarom ik me zo voel Het leven zou het niet waard zijn zonder jou te leven Al die tijd was ik de schijnheilige Maar nu is dat voor altijd weg, ja Niemand heeft ooit van me gehouden zoals jij doet Niemand is doorgebroken Niemand heeft ooit van me gehouden zoals jij dat doet Nobody's broken through Niemand is ooit doorgebroken Niemand heeft ooit van me gehouden zoals jij dat doet Hou vol, niets is hetzelfde Vertel me waarom ik me zo voel Het leven zou niet de moeite waard zijn zonder jou Al die tijd was ik de schijnheilige Maar nu is dat voor altijd voorbij Niemand heeft ooit van me gehouden zoals jij doet Hou vol, niets is nog hetzelfde Tell me why I feel this way Het leven zou niet de moeite waard zijn zonder jou Al die tijd was ik de bedrieger Maar nu is dat voor altijd voorbij Niemand heeft ooit van me gehouden zoals jij doet