Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: santiago e querubim Songtekst: desenho animado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: santiago e querubim - desenho animado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van desenho animado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van santiago e querubim! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van santiago e querubim en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals desenho animado .

Origineel

VOU FAZER BROTAR FLORES DAS MINHAS MÃOS. SÓ PRA PERFUMAR POR ONDE VOCÊ FOR. A MAGIA DO AMOR ESTA NO AR COMO É BOM TE AMAR. EU VOU TE LEVAR PRA PERTINHO DO CÉU. DECOLAR EM UM TAPETE VOADOR. VOU FAZER DAS NOSSAS VIDAS. UMA LINDA HISTORIA DE DESENHO ANIMADO. PRA SEMPRE DO SEU LADO. MUDEI OS PLANOS DO MEU CORAÇÃO. FIZ RENASCER A SOMBRA DO MEU EU. PONTO FINAL NO QUE PASSOU VOCÊ APARECEU. ME REFLETIU O ESPELHO PRA MOSTRAR. CONTOS DE FADA VIRAM TE BUSCAR. ESPELHO ME DIZ SE É SONHO ... NAO QUERO ACORDAR. VOU FAZER BROTAR FLORES DAS MINHAS MÃOS. SÓ PRA PERFUMAR POR ONDE VOCÊ FOR. A MAGIA DO AMOR ESTA NO AR COMO É BOM TE AMAR. EU VOU TE LEVAR PRA PERTINHO DO CÉU. DECOLAR EM UM TAPETE VOADOR. VOU FAZER DAS NOSSAS VIDAS. UMA LINDA HISTORIA DE DESENHO ANIMADO. PRA SEMPRE DO SEU LADO

 

Vertaling

ZAL IK BLOEMEN UIT MIJN HANDEN LATEN ONTSPRUITEN GEWOON OM TE PARFUMEREN WAAR JE OOK GAAT. DE MAGIE VAN DE LIEFDE HANGT IN DE LUCHT HOE GOED HET IS OM VAN JE TE HOUDEN. IK NEEM JE MEE NAAR DE HEMEL. OPSTIJGEN OP EEN VLIEGEND TAPIJT. IK GA ONS LEVEN MAKEN. EEN PRACHTIG CARTOONVERHAAL VOOR ALTIJD AAN JE ZIJDE. IK VERANDERDE DE PLANNEN VAN MIJN HART. IK HERBOREN DE SCHADUW VAN MIJN ZELF. EINDE VAN HET VERLEDEN VERSCHEEN JE. WEERSPIEGELD IN DE SPIEGEL OM ME TE LATEN ZIEN. SPROOKJES KWAMEN VOOR JOU SPIEGEL VERTEL ME OF HET EEN DROOM IS... IK WIL NIET WAKKER WORDEN. ZAL IK BLOEMEN UIT MIJN HANDEN LATEN ONTSPRUITEN GEWOON OM TE PARFUMEREN WAAR JE OOK GAAT. DE MAGIE VAN DE LIEFDE HANGT IN DE LUCHT HOE GOED HET IS OM VAN JE TE HOUDEN. IK NEEM JE MEE NAAR DE HEMEL OPSTIJGEN OP EEN VLIEGEND TAPIJT. IK GA ONS LEVEN MAKEN. EEN PRACHTIG CARTOONVERHAAL VOOR ALTIJD AAN JE ZIJDE