Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: santiago e querubim Songtekst: não precisa perdão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: santiago e querubim - não precisa perdão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não precisa perdão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van santiago e querubim! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van santiago e querubim en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não precisa perdão .

Origineel

Ai, ai, ai. Onde eu tava com a minha cabeça. Quando eu disse por favor, me esqueça. Eu já não te quero mais. Ai, ai, ai. Nem o último beijo eu te dei. Simplesmente eu me afastei. E você chorou demais. Ai, ai, ai. Hoje eu vou te contar a verdade. Não pensei que a felicidade. Estivesse tão perto assim. Hoje eu sei. Descobri a besteira que eu fiz. Na verdade eu só fui feliz. Quando eu tive você junto a mim. Hoje você tá feliz eu sei. Alguém te dá o amor que eu neguei. Hoje quem chora sou eu. Hoje o pranto é meu. Sei o quanto eu errei. Você me amou e eu nem percebi. Só fui capaz de enxergar depois. Não precisa perdão. Eu assumo que não cuidei bem de nós dois

 

Vertaling

Auw, auw, auw. Wat dacht ik wel niet? Toen ik zei vergeet me alsjeblieft. Ik wil je niet meer. Oh, hemel, oh, hemel. Ik heb je niet eens gekust. Ik ben gewoon weggelopen. En je hebt te veel gehuild. Oh, hemel. Vandaag zal ik je de waarheid vertellen. Ik dacht niet dat geluk zo dichtbij was. Vandaag weet ik het. Ik kwam erachter wat een dom ding ik deed. Eigenlijk was ik alleen maar blij. Toen ik jou naast me had. Vandaag ben je gelukkig, dat weet ik. Iemand geeft je de liefde die ik ontkende. Vandaag ben ik degene die huilt. Vandaag is de schreeuw van mij. Ik weet hoe verkeerd ik was. Je hield van me en ik besefte het niet eens. Ik kon het pas later zien. Geen behoefte aan vergeving. Ik geef toe dat ik niet goed voor ons beiden heb gezorgd