Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: santigold Songtekst: creator [vs. switch and freq nasty]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: santigold - creator [vs. switch and freq nasty] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van creator [vs. switch and freq nasty]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van santigold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van santigold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals creator [vs. switch and freq nasty] .

Origineel

Got no need for the fancy things All the attention that it brings Tell me no, I say yes, I was chosen And I will deliver the explosion Can't say it's gonna get me far Do no good to say what you are I run the streets and I break up houses River runs deep and the flame devours it Me, I'm a Creator Thrill is to make it up The rules I break got me a place Up on the radar Me, I'm a Taker Know what the stakes are Can't roll it back, it's understood Got to play our cards Sit tight I know what you are Mad bright but you ain't no star Polish up 'til you make it gleam Your M.O, I know what you mean Tail ridin' and I know it's true While they screamin' I love you Down deep you know there ain't no flow A soul decay, was D.O.A I know what you here for now Words out you're an idea whore though, Now don't you crush on me I'll see you in your pipe dreams Whether or not you know it's true You're who they dictate to That shit must hurt real bad Fakin' what you wish you had Here all the folks come ask about me Band wagon, know they used to doubt me Blind side tend to hit real hard You should heed the warning, get a body guard Steady friction in this bitch Creepin' in just like an itch So far I got the last laugh Still the rich rise up, still I live fast Wouldn't know it face to face Got no soul and got no taste Moving in speed up the pace I got it locked though, what a waste All the talk is standard fare Walk the walk if it gets you there On the grind 'til the gig is up I'm 'a smash 'em down Put a muzzle on them like "what!"

 

Vertaling

Heb geen behoefte aan de mooie dingen Al de aandacht die het brengt Zeg me nee, ik zeg ja, ik ben uitverkoren En ik zal de explosie afleveren Kan niet zeggen dat het me ver zal brengen Het heeft geen zin om te zeggen wat je bent Ik ren door de straten en breek huizen af De rivier stroomt diep en de vlam verslindt hem Ik, ik ben een schepper De kick is om het te verzinnen De regels die ik breek geven me een plaats Boven op de radar Ik, ik ben een nemer Ik weet wat er op het spel staat Can't roll it back, it's understood We moeten onze kaarten uitspelen Blijf zitten, ik weet wat je bent Mad bright but you ain't no star Oppoetsen tot je het laat glimmen Je M.O, ik weet wat je bedoelt Staart rijden en ik weet dat het waar is Terwijl ze schreeuwen 'ik hou van je Down deep you know there ain't no flow A soul decay, was D.O.A I know what you here for now Je bent een ideeën hoer, Verpletter me nu niet Ik zie je in je dromen Of je nu wel of niet weet dat het waar is Je bent wie ze dicteren Die shit moet echt pijn doen Fakin' what you wish you had Hier komen alle mensen naar me vragen Band wagon, weet dat ze vroeger aan me twijfelden De blinde kant heeft de neiging om heel hard te raken Je moet op de waarschuwing letten, neem een lijfwacht Steady friction in this bitch Kruipt naar binnen net als jeuk Tot nu toe heb ik het laatst gelachen Nog steeds staan de rijken op, nog steeds leef ik snel Ik zou het niet weten van aangezicht tot aangezicht Got no soul and got no taste Ik ga het tempo opvoeren Ik heb het wel op slot, wat een verspilling Al het gepraat is standaard tarief Walk the walk if it gets you there Op de sleur tot het optreden voorbij is Ik sla ze neer Zet een muilkorf op hen zoals "wat!"