Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sapao Songtekst: rei do baile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sapao - rei do baile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rei do baile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sapao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sapao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rei do baile .

Origineel

Me chamou eu vou. Me chamou eu vou, eu vou, eu vou. Me chamou eu vou, eu vou. O rei chegou. Me chamou pra night. Chamou o rei do baile. E eu não sei o que é parar. Fico na madrugada até o dia clarear. Elas ficam se tocando pra me provocar. Me provocar, me provocar. Mas eu cheguei. Não tenho hora pra ir embora. A minha nave. Larguei com os amigos lá fora. "Tá" tudo certo. Eu vou pro camarote agora. O bolso "tá" lotado. Minha mesa "tá" regada. Sou o rei do baile. O dono da madrugada. Pronto pro perigo. Desejo da mulherada. Me chamou eu vou. Me chamou eu vou, eu vou, eu vou. Me chamou eu vou, eu vou. O rei chegou. Me chamou pra night. Chamou o rei do baile. E eu não sei o que é parar. Fico na madrugada até o dia clarear. Elas ficam se tocando pra me provocar. Me provocar, me provocar. Mas eu cheguei. Não tenho hora pra ir embora. A minha nave. Larguei com os amigos lá fora. "Tá" tudo certo. Eu vou pro camarote agora. O bolso tá lotado. Minha mesa tá regada. Sou o rei do baile. O dono da madrugada. Pronto pro perigo. Desejo da mulherada. Da mulherada. Me chamou

 

Vertaling

Je hebt me gebeld, ik ga. Bel me. Ik wil, ik wil, ik wil. Bel me. Ik wil, ik wil, ik wil. De koning is aangekomen. riep me naar de nacht De koning van het bal genoemd. En ik weet niet wat het is om te stoppen Ik blijf in de dageraad tot het daglicht is. Ze blijven elkaar aanraken om me te plagen. Plaag me, plaag me. Maar ik ben hier. Ik heb geen tijd om weg te gaan. Mijn schip. Ik ben met mijn vrienden naar buiten gegaan. "Het is al goed. Ik ga nu naar de doos. Mijn zak is vol. Mijn tafel heeft water. Ik ben de koning van de dans. De meester van de dageraad. Klaar voor gevaar Verlangen van de dames Je hebt me gebeld, ik ga. Belde me, ik ga, ik ga, ik ga Roep me ik ga, ik ga, ik ga De koning is hier. riep me naar de nacht De koning van het bal genoemd. En ik weet niet wat het is om te stoppen Ik blijf in de dageraad tot het daglicht is. Ze blijven elkaar aanraken om me te plagen. Plaag me, plaag me. Maar ik ben hier. Ik heb geen tijd om weg te gaan. Mijn schip. Ik ben met mijn vrienden naar buiten gegaan. "Het is al goed. Ik ga nu naar de doos. Mijn zak is vol. Mijn tafel heeft water. Ik ben de koning van de dans. De meester van de dageraad. Klaar voor gevaar Verlangen van de dames. Van de dames. Belde me