Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sara bareilles Songtekst: 1000 times

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sara bareilles - 1000 times ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1000 times? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sara bareilles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sara bareilles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1000 times .

Origineel

Back of the room Looking at you Counting the steps Between us A hundred and five Little blades in a line From your skin to mine And I feel it Eyes on the ground But I can't look up now Don't wanna give it away My secret In another life, my teeth and tongue Would speak aloud what until now I've only sung 'Cause I would die to make you mine Bleed me dry each and every time I don't mind, no I don't mind it I would come back a thousand times You can make me wait forever Push me away and tell me never I don't mind, no I don't mind it I would come back a thousand times Kiss me goodnight Like a good friend might I'll do the same But won't mean it 'Cause love is a cage These words on a page Carry the pain They don't free it In another life I wouldn't need to Console myself as I resign to, release you 'Cause I would die to make you mine Bleed me dry each and every time I don't mind, no I don't mind it I would come back a thousand times You can make me wait forever Push me away and tell me never I don't mind, no I don't mind it I would come back a thousand times Again again I let it go, let it go Cover my mouth don't let a single word slip Out wouldn't wanna tell you, no tell you, no Nothing could be worse than the risk of Losing what I don't have now And we could buy the minute, though is it so bad If I wanna cry out That I would die to make you mine Bleed me dry almost every time But I don't mind, no I don't mind it I would come back a thousand times Make me wait forever Push me away and tell me never But I don't mind, no I don't mind it I would come back a thousand times I would come back a thousand times I would come back a thousand times

 

Vertaling

Achter in de kamer Ik kijk naar jou. De stappen tellend tussen ons Honderdvijf Kleine bladen in een lijn Van jouw huid naar de mijne En ik voel het Ogen op de grond Maar ik kan nu niet opkijken Ik wil het niet weggeven Mijn geheim. In een ander leven, zouden mijn tanden en tong hardop uitspreken wat ik tot nu toe alleen gezongen heb Want ik zou sterven om jou de mijne te maken Laat me elke keer leegbloeden Ik vind het niet erg, nee ik vind het niet erg Ik zou duizend keer terugkomen Je kunt me eeuwig laten wachten Duw me weg en zeg me nooit Ik vind het niet erg, nee ik vind het niet erg Ik zou duizend keer terugkomen Kus me goedenacht Zoals een goede vriend zou doen Ik zal hetzelfde doen Maar zal het niet menen Want liefde is een kooi Deze woorden op een pagina dragen de pijn Ze bevrijden het niet In een ander leven zou ik dat niet hoeven Mezelf troosten als ik ontslag neem, jou vrijlaten Want ik zou sterven om je de mijne te maken Bloed me leeg, elke keer weer. Ik vind het niet erg, nee ik vind het niet erg Ik zou duizend keer terugkomen Je kunt me eeuwig laten wachten Duw me weg en zeg me nooit Ik vind het niet erg, nee ik vind het niet erg Ik zou duizend keer terugkomen Opnieuw laat ik het gaan, laat het gaan Bedek mijn mond en laat geen woord vallen Ik zou het je niet willen vertellen, nee vertel het je, nee Niets kan erger zijn dan het risico om te verliezen wat ik nu niet heb En we kunnen de minuut kopen, maar is het zo slecht If I wanna cry out Dat ik zou sterven om jou de mijne te maken Bloedt me bijna elke keer droog Maar ik vind het niet erg, nee ik vind het niet erg Ik zou duizend keer terugkomen Me eeuwig laten wachten Duw me weg en zeg me nooit Maar ik vind het niet erg, nee ik vind het niet erg Ik zou duizend keer terugkomen Ik zou duizend keer terugkomen Ik zou duizend keer terugkomen